نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گزارشگیری از سه سطر آخر در دیتابیس

  1. #1

    گزارشگیری از سه سطر آخر در دیتابیس

    با سلام، من یه دیتابیس دارم ،راهی هست که بتونم فقط از سه سطر آخرش گزارش تهیه کنم؟ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: گزارشگیری از سه سطر آخر در دیتابیس

    با دستور Top میتونید تعداد برگشت رو مشخص کنید و با DESC میتونید بر اساس نزولی جستجو کنید
    منبع دادتون رو با کد sql پر کنید و به گزارشگیر انتفال بدید
    SELECT     TOP (3) ID, FirstName, LastNameFROM         dbo.tbl1
    ORDER BY ID DESC
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: گزارشگیری از سه سطر آخر در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با دستور Top میتونید تعداد برگشت رو مشخص کنید و با DESC میتونید بر اساس نزولی جستجو کنید
    منبع دادتون رو با کد sql پر کنید و به گزارشگیر انتفال بدید
    SELECT     TOP (3) ID, FirstName, LastNameFROM         dbo.tbl1
    ORDER BY ID DESC
    خیلی خیلی ممنون دوست عزیز ، دکمه تشکر تو سایت نبود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یه سوال دیگه دوست عزیز خروجی به این صورت از آخر به اول میره اگه من بخوام سه سطر آخر هم نمایش داده بشن و هم از اول به آخر باشن باید چکاری رو انجام بدم ؟ بر فرض مثال اگه سه سطر آخر دیتابیس دارای آی دی 1و2و3 باشه بعد از استفاده از دستور شما خروجی به صورت 3و2و1 نمایش داده میشه، چطور باید از کم به زیاد نمایش داده بشه؟ ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله hamalous : دوشنبه 04 شهریور 1398 در 18:27 عصر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: گزارشگیری از سه سطر آخر در دیتابیس

    این قبیل سوالات رو در بخش SQL Server مطرح کنید
    SELECT * FROM (  SELECT top(3) * FROM tbl1 ORDER BY id DESC
    ) as r ORDER BY id
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 16:11 عصر
  2. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 16:14 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:36 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:56 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •