نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: sys.argv

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    61

    sys.argv

    سلام وقتتون بخیر . لطفا در مورد sys.argv توضیح کاملی بدید و این که کجا و چرا ازش استفاده میشه . خیلی خوندم ولی چیزی نفهمیدم . تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار sd702004
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    90

    نقل قول: sys.argv

    sys.argv یک لیست از آرگومان هایی که موقع اجرای کد به برنامه داده شده رو در خودش ذخیره می کنه. اولین عضو این لیست شامل مسیر فایله.

    کد زیر رو در نظر بگیرید:
    import sys

    def main():
    if len(sys.argv) < 2:
    print("sys.argv[0] = %s" % sys.argv[0])
    return


    for i in range(len(sys.argv)-1):
    print("Hello %s" % sys.argv[i+1])


    if __name__ == "__main__":
    main()

    این فایل رو با نام main.py در مسیر D:\python_test ذخیره کردم. وقتی فایل رو مستقیما و بدون ورود هیچ آرگومانی اجرا می کنیم این نتیجه نمایش داده میشه:
    sys.argv[0] = D:\python_test\main.py

    وقتی فایل رو به شکل main.py person1 person2 اجرا می کنم، خروجی به این شکله:
    Hello person1
    Hello person2

    به عبارت دیگه محتویات این لیست به این شکله: ["D:\\python_test\\main.py", "person1", "person2"]

تاپیک های مشابه

  1. سوال راجع به دو پارامتر argc و argv
    نوشته شده توسط brightening-eyes در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 18:25 عصر
  2. مبتدی: argv و argc چیست؟
    نوشته شده توسط snbb000 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آذر 1391, 09:24 صبح
  3. سوال: کامپایل یک برنامه با ارسال آرگوان های argc و Argv به آن !!
    نوشته شده توسط vasilopita در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1391, 23:14 عصر
  4. سوال: وظیفه []argv چیست؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1391, 20:26 عصر
  5. argc & argv
    نوشته شده توسط paradise_human در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 12:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •