نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه Migration اتوماتیک در EF Core 2.2

  1. #1

    Lightbulb نحوه Migration اتوماتیک در EF Core 2.2

    با سلام

    من بعد از توسعه یک اپلیکیشن و پیاده سازی با EF Core متوجه شدم Migration مثل MVC عمل نمی کنه و چیزی به اسم AutomaticMigration وجود نداره . و در حال حاضر بعد از تغییرات و پابلیش و انتقال به هاست به صورت دستی این کار رو انجام می دم . خواستم بدونم برای اتوماتیک کردن این مورد باید چکار بکنم ؟

    یک رو جستجو کردم در Startup ولی نمی دونم حالت درستی هست چون نمونه باید از Context ساخته بشه که متد سازنده نیاز به تزریق داره آیا باید Context به Startup تزریق بشه و بعد به این شکل عمل بشه ؟


    _ctx.Database.Migrate();



    ممنون می شم یک راهنمایی کامل بکنید چون تغییرات زیاد دارم خیلی عذاب آور شده

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار LostOfMind
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    گیلان -آستانه اشرفیه
    پست
    315

    نقل قول: نحوه Migration اتوماتیک در EF Core 2.2

    دوستان سئوال منم هست.
    خیلی حال گیری شد
    یجورایی همین موضوع باعث شده از core خوشم نیاد
    مگه میشه هربار backup دیتابیس رو restore کرد روی هاست!!!!

  3. #3

    نقل قول: نحوه Migration اتوماتیک در EF Core 2.2

    مایکروسافت گویا قرار نیست این ویژگی رو قراره بده تو EF Core. اینو ببینید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Migration اتوماتیک در ef core
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1401, 00:44 صبح
  2. سوال: ایجاد توکن در ASP core Web API
    نوشته شده توسط ProEng در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1395, 21:26 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1393, 21:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •