نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی در مورد یک کد (حذف لینک های موجود در متن)

  1. #1

    راهنمایی در مورد یک کد (حذف لینک های موجود در متن)

    سلام دوستان

    با قرار دادن کد زیر در فانکشن وردپرس تمام لینک های موجود در متن حذف میشه


    کد HTML:
    add_filter('the_content', 'removelink_content',1);
    
    function removelink_content($content = '')
    {
    	preg_match_all("#<a(.*?)>(.*?)</a>#i",$content, $matches);
    	$num = count($matches[0]);for($i = 0;$i < $num;$i++){
    		$content = str_replace($matches[0][$i] , $matches[2][$i] , $content);
    	}
    	return $content;
    }
    حالا میخوام همه لینک ها حذف نشه بلکه یکسری لینک هایی که بهش میدم حذف بشه و همچنین یکسری لینک هایی که آخرشون متغیر هست مثل (site.com/tag/1125)

    لطفا راهنمایی کنید کد بالا چه تغییری باید بکنه

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در مورد یک کد (حذف لینک های موجود در متن)

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad4u مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    لطفا راهنمایی کنید کد بالا چه تغییری باید بکنه
    سلام

    لطفا الگوی عبارت باقاعده را به شکل زیر تغییر دهید.

    preg_match_all("#<a.*?href=['\"]+(.*?)['\"]+.*?>(.*?)</a>#i",$content, $matches);


    حال می توانید با استفاده از این متغییر $matches[1][$i] در داخل حلقه به مقدار url لینک دسترسی پیدا کنید. حال با توجه به نیاز خود url را پارس کنید و شرطهای مورد نظر خود را بررسی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 09:47 صبح
  2. آموزش: مقدمه ایی بر آشنایی با Language-Integrated Query یا همان Linq
    نوشته شده توسط alimanam در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1391, 23:01 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 16:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •