نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

  1. #1

    بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

    سلام - قصعا هر کی #C کار کرده باشه، پروژه هایی رو نوشته که چندین FORM داشته و بین فرم ها کاربر میتونه جابجا بشه.
    برا ساخت اینجور برنامه ها روش هایی که من پیدا کردم ایناس :

    1) هر فرمی، کد، اندازه و مشخصات خودشو داره، در هر فرم مثلا یک BUTTON میزاریم، تا بریم صفحه بعد، مشکل این روش اینه که اندازه و موقعیت نمایش صفحات با همدیگه متفاوت هستش - در حین جابجایی بیش صفحات خیلی چیز ضایعی میشه.
    2) فرم پدر و بچه! : روال کار در لینک زیر : چند فرمی - فرم پدر
    3) استفاده از panel، که هر صفحه از برنامه رو داخل یه panel قرار میدیم و تمام پنل ها روی همدیگه در یک FORM قرار میگیرند؛ سخت ترین روش به نظرم همینه، شیر تو شیر میشه این طور که! : توضیحات بیشتر در : چندین صفحه روی یک فرم به وسیله ی panel

    حالا خواستم ببینم روش دیگه هستش؟ بهترین روش و اصولی ترین روش چیه؟

  2. #2

    نقل قول: بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

    خب روش 3 رو تست کردم - به نظر روش خوب و ساده ای میاد - ولی خب بازم مشکلی که من دارم - تو این روش وقتی بین صفحات سوییچ میکنم یه صحنه آهسته ای چیزی حس میشه، اطلاعات در آن واحد نمایش داده نمیشن، یه 0.3 ثانیه ای تاخیر داره - میشه حسش کرد - علت از چیه؟
    اینم نمونه کد از این روش : http://s3.picofile.com/file/83708956...iForm.rar.html

    ویرایش شده برنامه توی لینک زیر هستش تقریبا :
    http://hypersource.ir/post/113/تعین-یک-فرم-به-عنوان-فرم-والد-در-سی-شارپ-به-همراه--دانلود-پروژه-(نمایش-فرم-داخل-فرم-دیگر)

    اینم کدش :
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e){
    Form2 frm = new Form2();
    frm.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;
    frm.Dock = DockStyle.Fill;
    frm.TopLevel = false;
    panel1.Controls.Add(frm);
    frm.Show();
    }

  3. #3

    نقل قول: بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

    .............
    آخرین ویرایش به وسیله peyman.kh : پنج شنبه 14 شهریور 1398 در 04:49 صبح

  4. #4

    نقل قول: بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

    .................
    //فرم را نشان بده
    }
    آخرین ویرایش به وسیله peyman.kh : پنج شنبه 14 شهریور 1398 در 04:50 صبح

  5. #5

    نقل قول: بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

    مگر سایز تمام فرم ها یکی باشه , اون موقع با ;()form2.ShowDiagnostic فرم دو رو جوری بالا بیاریم که فرم یک بره زیرش
    راستی من با روش پنل اشنا نیستم , امکانش هست ی توضیحی بدین

  6. #6

    نقل قول: بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

    سلام
    من با این روش فرم هام را ساختم . اما مشکلی که دارم وقتی از فرم یک اطلاعات فرم دوم میخوام بفرستم برای دیتابیس ، فقط یک رکورد میزنه و اطلاعات فیلدها را همه صفر و فالس میاره.
    باید چیکار کنم؟
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

    نقل قول نوشته شده توسط prolog96 مشاهده تاپیک
    سلام
    من با این روش فرم هام را ساختم . اما مشکلی که دارم وقتی از فرم یک اطلاعات فرم دوم میخوام بفرستم برای دیتابیس ، فقط یک رکورد میزنه و اطلاعات فیلدها را همه صفر و فالس میاره.
    باید چیکار کنم؟
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون
    سلام.
    کدهای فرم و فراخوانی فرم رو ارسال کن.

  8. #8

    نقل قول: بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

    کدهام vb.net هست ایرادی نداره . اخه تو انجمن vb.net کسی نبود جوابم را بده.

    Dim fo As New FrmDev
    fo.TopLevel = False
    PnlDev2.Controls.Clear()
    PnlDev2.Controls.Add(fo)
    fo.Show()
    PnlDev2.Visible = True
    fo.TxtBxSLea.Focus()

    فرم دوم در فرم اول لود میشه . اما وقتی از فرم اول باتن را میزنیم که تکست و کامبو و چک باکس ها را بخونه و اطلاعات شون را برداره . همشون null میشه .
    یه موردی هم که هست ، حتی فوکوس هم نمیکنه. (خط آخر کد بالا)
    من اجبار دارم که فرمهام را به همین روش و یا روشی مشابه به فرم اصلی م بچسبونم . چون تعداد فیلدهام زیاده و نمیشه که همه را توی فرم اصلی بریزم . سنگین میشه و زمان لود زیاد میشه . نسبت به نیاز کاربر باید فرم مورد نظر لود بشه .

    در فرم اول به این صورت تکس باکس هام را فراخوانی کردم:
    Dim cf3 As FrmDev = New FrmDev()
    Dim strPr As Decimal = cf3.TxtBxSPr.Text


    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

    توی VB.net در صورتی که نیاز نباشه تعداد بیش از یک فرم داشته باشی، نیازی نیست فرم بصورت جدید تعریف بشه.
    بهتر هست برای هر مقداری که از هرشی می خوای بگیری در خود فرم دوم خصوصیت (Property) بسازی که برای درخواست مقادیر فیلدها هم از همون خصوصیات استفاده کنی.

  10. #10

    نقل قول: بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

    ممنون که راهنمایی کردید .
    اما به چه صورتی این کار را انجام بدم.
    امکانش هست یک نمونه کد برام بگذارید؟
    ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

    نقل قول نوشته شده توسط prolog96 مشاهده تاپیک
    ممنون که راهنمایی کردید .
    اما به چه صورتی این کار را انجام بدم.
    امکانش هست یک نمونه کد برام بگذارید؟
    ممنون
    از اونجایی که کدها VB.Net هستش تاپیک جدید ایجاد کردم:
    https://barnamenevis.org/showthread....44#post2452044

  12. #12

    نقل قول: بهترین روش ساخت برنامه های چند فرمی

    ممنون زحمت کشیدید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •