نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در asp.net web forms

  1. #1

    مشکل در asp.net web forms

    سلام و ارادت به همه ی دوستان

    بنده یه پروژه ی دارم که کاربر حین ثبت نام اسم پروژه رو پر میکنه بعد حالا میخوام زمانی که می خواهد وارد سایت بشود به صورت خودکار وقتی نام کاربری را وارد می کند در کنار آن در یک تکست باکس دیگر نشان دهد که برای کدام پروژه هست .
    حالا می خوام راهنماییم کنید که به چه طریق این کار رو انجام بدم

    ضمنا پروژه مو با asp.net web forms نوشتم .
    امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    465

    نقل قول: مشکل در asp.net web forms

    بوسیله Session میشه اطلاعات رو از یک صفحه به صفحه دیگری انتقال داد
    Session ها نهایتا ۲۰ دقیقه اعتبار دارند

    بوسیله کوکی هم میشه یک نشانه روی مرورگر مخاطب تا پایان عمر کوکی ذخیره کرد که براساس اون کاربر شناسایی میشه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در asp.net web forms

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا5 مشاهده تاپیک
    بوسیله Session میشه اطلاعات رو از یک صفحه به صفحه دیگری انتقال داد
    Session ها نهایتا ۲۰ دقیقه اعتبار دارند

    بوسیله کوکی هم میشه یک نشانه روی مرورگر مخاطب تا پایان عمر کوکی ذخیره کرد که براساس اون کاربر شناسایی میشه
    سلام جناب .

    این رو خودم میدونم اما اطلاعات من از فرم میخوام با دیتابیسم چک بشه و این موضوع نیز به صورت خودکار حین وارد کردن نام کاربری توسط خود کاربر چک بشه و بگه برای کدوم پروژه هستی .

  4. #4

    نقل قول: مشکل در asp.net web forms

    نام پروژه رو که وارد می کنه تو دیتابیس ذخیره میشه دیگه
    بعد برو تو دیتابیس از قسمت View یه کوئری درست کن که Id شخص و اسم پروژه رو بهت بده .
    بعد با استفاده از Id کاربر که توسط سشن از صفحه اول دریافت کردی اون کوئری رو اجرا کن کد زیرو بهش اضافه کن و بریز تو Data Table و بعد نام پروژه رو ازش استخراج کن

    SELECT dbo.countries.country_name
    FROM dbo.city INNER JOIN
    dbo.countries ON dbo.city.id = dbo.countries.id
    where id =@iduser

تاپیک های مشابه

  1. ASP.NET Web forms - داره نفس‌های آخرش رو می‌کشه!
    نوشته شده توسط bade saba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 09:32 صبح
  2. سوال: فرم لاگین با mdi forms
    نوشته شده توسط delphiprog3000 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1391, 08:55 صبح
  3. MDI forms
    نوشته شده توسط bita_naz در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1386, 00:30 صبح
  4. mdi forms
    نوشته شده توسط ice007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 31 تیر 1386, 10:39 صبح
  5. Forms in behind
    نوشته شده توسط zman123456 در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 29 تیر 1386, 11:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •