نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اشکال در قسمت سلکشن در Datagridview

  1. #1

    اشکال در قسمت سلکشن در Datagridview

    با سلام
    من یه برنامه با Windows form و سی شارپ نوشتم و در اون برای نمایش اطلاعات موجود در یک جدول دیتابیس از یک Datagridview استفاده میکنم . اطلاعات موجود در دیتابیس شامل مقادیر عددی و مقادیر متنی فارسی هست.
    کاربر احتیاج داره که درون Datagridview ستونهای متنی رو به صورت فارسی و راست چین و ستونهای عددی رو به صورت انگلیسی و چپ چین ببینه. استفاده از فونتهایی که اعداد انگلیسی دارن به خاطر تنظیم خاصیت Right to Left در Datagridview جوابگو نخواهد بود. به همین دلیل از دستور زیر در قسمت رویداد CellPainting در Datagridview استفاده کردم:

    if ((e.ColumnIndex == 6 || e.ColumnIndex == 5) && e.RowIndex >= 0)
    {
    Font F = new Font("Tahoma", 12);
    e.PaintBackground(e.CellBounds, false);
    TextRenderer.DrawText(e.Graphics, e.FormattedValue.ToString(),F, e.CellBounds, e.CellStyle.ForeColor,
    TextFormatFlags.Left);
    e.Handled = true;
    }

    با این کار مشکل نمایش اعداد حل شد ولی در هنگامی که یک خط در Datagridview به حالت انتخاب در میاد این دو ستون به حالت پیش فرض هستند و از حالت سلکشن پیروی نمی کنند. عکس زیر:

    1.jpg
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (22.2 کیلوبایت, 22 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: اشکال در قسمت سلکشن در Datagridview

    سلام
    به این صورت تکمیلش کنید


    if ((e.ColumnIndex == 1 || e.ColumnIndex == 2) && e.RowIndex >= 0)
    {
    var font = new Font("Tahoma", 12);
    var foreColor = e.RowIndex == dataGridView1.CurrentRow?.Index ? e.CellStyle.SelectionForeColor : e.CellStyle.ForeColor;


    e.PaintBackground(e.CellBounds, true);
    TextRenderer.DrawText(e.Graphics, e.FormattedValue.ToString(), font, e.CellBounds, foreColor,
    TextFormatFlags.Left);

    e.Handled = true;
    }
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1399, 17:49 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1394, 23:09 عصر
  3. سوال: کپی کردن کامل یک DataGridView به DataGridView دیگر
    نوشته شده توسط ahangari365 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 اردیبهشت 1393, 18:38 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 12:33 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 08:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •