نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر زبان صفحه کلید در زمان لود شدن فرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    تغییر زبان صفحه کلید در زمان لود شدن فرم

    با سلام، من یه قطعه کد دارم که وقتی فوکوس میره به تکست باکس زبان صفحه کلید از انگلیسی به فارسی تغییر میکنه! حالا همین قطعه کد و که تو فرم لود میذارم عمل نمیکنه، مشکل چیه؟
    از وی بی دات نت ۲۰۱۹ استفاده میکنم






    Imports System.Globalization


    Public Class Form1
    Private PersianInput As InputLanguage
    Private EnglishInput As InputLanguage
    End Class




    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    PersianInput = InputLanguage.CurrentInputLanguage
    EnglishInput = InputLanguage.CurrentInputLanguage


    Dim count As Integer
    count = InputLanguage.InstalledInputLanguages.Count
    For i As Integer = 1 To (count - 1)
    If InputLanguage.InstalledInputLanguages(i).LayoutNam e.Contains("Persian") = True Then
    PersianInput = InputLanguage.InstalledInputLanguages(i)
    Else
    If InputLanguage.InstalledInputLanguages(i).LayoutNam e.Contains("English") = True Then
    EnglishInput = InputLanguage.InstalledInputLanguages(i)
    End If
    End If
    Next i
    End Sub

    Private Sub FaTextBox_MouseEnter(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles FaTextBox.MouseEnter
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = PersianInput
    End Sub




    Private Sub EnTextBox_MouseEnter(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles EnTextBox.MouseEnter


    InputLanguage.CurrentInputLanguage = EnglishInput


    End Sub











  2. #2

    نقل قول: تغییر زبان صفحه کلید در زمان لود شدن فرم

    داخل دو تا ماژول بصورت مجزا این کد ها را قرار بده

    کد اول

    Module Convert_Persian_To_English
    Public Function PersianToEnglish() As Boolean
    Dim English As New Globalization.CultureInfo("EN-US")
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(English)


    Return True
    End Function
    End Module

    کد دوم

    Module Convert_English_To_Persian
    Public Function EnglishToPersian() As Boolean
    Dim Persian As New Globalization.CultureInfo("FA-IR")
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(Persian)


    Return True
    End Function


    End Module

    بعد در فرم لود هر فرمی که خواستی حتی خود فرم اصلی کد زیر را فراخوانی کن

    برای فارسی
    Call EnglishToPersian()

    و برای انگلیسی برعکس بنویس

  3. #3

    نقل قول: تغییر زبان صفحه کلید در زمان لود شدن فرم

    داخل دو تا ماژول بصورت مجزا این کد ها را قرار بده

    کد اول

    Module Convert_Persian_To_English
    Public Function PersianToEnglish() As Boolean
    Dim English As New Globalization.CultureInfo("EN-US")
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(English)


    Return True
    End Function
    End Module

    کد دوم

    Module Convert_English_To_Persian
    Public Function EnglishToPersian() As Boolean
    Dim Persian As New Globalization.CultureInfo("FA-IR")
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(Persian)


    Return True
    End Function


    End Module

    بعد در فرم لود هر فرمی که خواستی حتی خود فرم اصلی کد زیر را فراخنی کن

    برای فارسی
    Call EnglishToPersian()

    و برای انگلیسی برعکس بنویس

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1394, 21:04 عصر
  2. سوال : امکان انتقال اسناد یک سازمان به دیتابیس طوری که در صورت تغییر اسناد کتابخانه نیز تغییر کند؟؟!
    نوشته شده توسط mohsenashkboos در بخش برنامه نویسی شیرپوینت (Sharepoint Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1392, 12:42 عصر
  3. سوال: تغییر text یک label بر اثر تغییر یه item یه combobax
    نوشته شده توسط malaki.davud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 01:24 صبح
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:08 عصر
  5. تغییر تغییر مشخصه دستیابی(access specifier) کد ایجاد شده توسط نتبینز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •