نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کاربرد دستور Intersect در hashset

  1. #1

    کاربرد دستور Intersect در hashset

    سلام - اگه بشه یه پست ایجاد کنه مدیر گروه، مخصوص کدهایی که افراد متوجه نمیشن - بشه اونجا مطرح کرد - یا عنوان همین پستو تغییر بده ...



    تا جایی که سرچ کردم hashset یه جور آرایه هستش که داده تکراری توش نمیتونه قرار بگیره - خواستم ببینم کد زیر یعنی چی ( دستور Intersect ) :
    public KMap(HashSet<long> on_set, HashSet<long> dc_set){
    if (on_set.Intersect(dc_set).Count() > 0) ...
    }

    جواب : an intersection is the subset of each collection that is found in both collections
    دادی های مشترک در هر دو مجموعه on_set و dc_set اگه بیشتر از 0 بود ....
    https://www.dotnetperls.com/intersect



    public class Group : SortedSet<string>{
    public Group(IEnumerable<string> collection) : base(collection) { }


    public Group() : base() { }


    public bool? IsEssential { get; set; }
    }

    خط 2 و 5 : این داستان base چیه؟

    خط 8 : این ؟bool یعنی چی؟
    پاسخ : https://stackoverflow.com/questions/...long-data-type
    The ? means it is nullable
    آخرین ویرایش به وسیله md3848 : چهارشنبه 13 شهریور 1398 در 12:52 عصر

  2. #2

    نقل قول: کاربرد دستور Intersect در hashset

    حذف شود......
    آخرین ویرایش به وسیله md3848 : چهارشنبه 13 شهریور 1398 در 12:50 عصر

تاپیک های مشابه

  1. معادل دستور intersect
    نوشته شده توسط meysam_online2012 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1392, 19:23 عصر
  2. سوال: کلاس HashSet
    نوشته شده توسط yegane8 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 02:41 صبح
  3. دستور intersect در اکسس؟
    نوشته شده توسط alireza mx در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 12:57 عصر
  4. سوال: مشکل با دستور intersect
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 16 دی 1387, 15:58 عصر
  5. مشکل در اجرای دستور INTERSECT
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 دی 1382, 03:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •