نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ادغام چند resultset داخل یک resultset، جهت نمایش کل resultset ها در یک jtable

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1398
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    4

    Unhappy ادغام چند resultset داخل یک resultset، جهت نمایش کل resultset ها در یک jtable

    سلام دوستان
    من چندتا کوئری دارم که نتیجه هر کدوم رو داخل یه resultSet ریختم مثلا result1,result2, result3
    از اونجایی که متدsetModel مربوطه به جدول JTable ، فقط یه ورودی resultset میگیره من نمیتونم همه این resultsetها رو بهش بدم
    دنبال راهیم که بشه همه این resultset ها رو توی یه resultset بریزم و در نهایت روی یه jtable نمایش بدم.
    این نکته م بگم که ستونهایی که به ازای هر کوئری از دیتابیس retrieve میشه باهم برابرن و فقط داده ها متفاوته ..
    ممنون میشم کسی بتونه راهنماییم کنه

  2. #2

    نقل قول: ادغام چند resultset داخل یک resultset، جهت نمایش کل resultset ها در یک jtable

    نقل قول نوشته شده توسط mozhdeh7 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من چندتا کوئری دارم که نتیجه هر کدوم رو داخل یه resultSet ریختم مثلا result1,result2, result3
    از اونجایی که متدsetModel مربوطه به جدول JTable ، فقط یه ورودی resultset میگیره من نمیتونم همه این resultsetها رو بهش بدم
    دنبال راهیم که بشه همه این resultset ها رو توی یه resultset بریزم و در نهایت روی یه jtable نمایش بدم.
    این نکته م بگم که ستونهایی که به ازای هر کوئری از دیتابیس retrieve میشه باهم برابرن و فقط داده ها متفاوته ..
    ممنون میشم کسی بتونه راهنماییم کنه
    می توانید از چنین کدی استفاده کنید منتهی باید از جاوای 8 به بعد استفاده کنید

    public class MergedList {

    public static <T> List<T> mergeList(List<T> a, List<T> b)
    {
    return new ArrayList<T>() {{
    addAll(a);
    addAll(b);
    } };
    }

    public static void main(String[] args)
    {

    List<Integer> a = new ArrayList<Integer>();
    //(Arrays.asList)-> stream needed in java 8
    a.addAll(Arrays.asList(new Integer[] { 1, 3, 5, 7, 9 }));

    // Second set
    List<Integer> b = new ArrayList<Integer>();
    b.addAll(Arrays.asList(new Integer[] { 0, 2, 4, 6, 8 }));

    // calling mergeSets()
    System.out.println("Merged Set: " + mergeList(a, b));
    }
    }

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1398
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    4

    نقل قول: ادغام چند resultset داخل یک resultset، جهت نمایش کل resultset ها در یک jtable

    یعنی resultSet هارو که پر کردم به list تبدیل کنم بعد متد mergeList رو call کنم؟؟

  4. #4

    نقل قول: ادغام چند resultset داخل یک resultset، جهت نمایش کل resultset ها در یک jtable

    نقل قول نوشته شده توسط mozhdeh7 مشاهده تاپیک
    یعنی resultSet هارو که پر کردم به list تبدیل کنم بعد متد mergeList رو call کنم؟؟
    تا اونجا که یادمه ResultSet خودش از List ویا از والد بالاتر ArrayList ارث بری کرده نیازی به تبدیل نیست کافی که ResultSet هایی که دارید به تابع mergeList ارسال کنید!

تاپیک های مشابه

  1. راهی وجود داره که 1000 سطر از یه resultset رو تو یه resultset دیگه کپی کنم؟
    نوشته شده توسط ali zi zeperto در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آبان 1398, 16:29 عصر
  2. مبتدی: اضافه کردن رکورد جدید به ResultSet
    نوشته شده توسط csharp.net در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مهر 1395, 23:09 عصر
  3. مشکل resultset
    نوشته شده توسط hossein71 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 تیر 1391, 10:52 صبح
  4. پر کردن اصولی jTable با یک resultSet چگونه؟
    نوشته شده توسط FVVSBN در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اسفند 1389, 16:23 عصر
  5. resultset در ejb
    نوشته شده توسط maamiri در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 22
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 00:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •