نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بستن کد ویرایش پس از انجام ویرایش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    بستن کد ویرایش پس از انجام ویرایش

    درود دوستان
    وقتی یه سطر رو ویرایش میکنم، اگر بعد از ویرایش دوباره روی دکمه ویرایش کلیک کنم بازم همون سطر ویرایش میشه، در صورتی که من دیگه اون سطر رو انتخاب نکردم

    باید چه کنم؟
    مشکل از کجاست؟


    برنامه سه لایه
    ویژوال استودیو
    سی شارپ
    اس کیو ال


    تصویر اول







    تصویر دوم



    تصویر سوم- ارسال اطلاعات برای ویرایشات



    کد ExecuteCommand هم این هست

    public bool ExecuteCommand(string command, List<SqlParameter> parameters)
    {
    SqlConnection myConnection = new SqlConnection();
    myConnection.ConnectionString = connectionString;
    SqlCommand myCommand = new SqlCommand();
    myCommand.Connection = myConnection;
    myCommand.CommandText = command;

    foreach (SqlParameter param in parameters)
    {
    myCommand.Parameters.Add(param);
    }
    try
    {
    myConnection.Open();
    int result = myCommand.ExecuteNonQuery();
    myConnection.Close();
    if (result > 0)
    {
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    return false;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله booysusa : سه شنبه 12 شهریور 1398 در 20:11 عصر دلیل: تکمیل توضیحات

  2. #2

    نقل قول: بستن کد ویرایش پس از انجام ویرایش

    قبل از آپدیت چک کنید currentrow نال یا -1 نباشد.

    اگر سطری انتخاب شد آیدی بایست ست بشه . احتمالا بایست کدهای تصویر اول و سوم را ترکیب کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: بستن کد ویرایش پس از انجام ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    قبل از آپدیت چک کنید currentrow نال یا -1 نباشد.

    اگر سطری انتخاب شد آیدی بایست ست بشه . احتمالا بایست کدهای تصویر اول و سوم را ترکیب کنید
    سپاس مهندس درست شد

    با این کد
    private int ID_HesabMoshtariToEdit = 0 ;

    و یه کم دستکاری تو کد اول و سوم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1396, 23:30 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1395, 08:17 صبح
  3. اساس استفاده از ویدئو پس زمینه در سایت
    نوشته شده توسط thinkdiff در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1393, 10:19 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 11:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •