نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش یوزر فرندلی آدرس سایت در لوکال

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    476

    نمایش یوزر فرندلی آدرس سایت در لوکال

    سلام
    سایتی(Asp.net MVC) رو در سرور لوکال راه اندازی کردم که اجبارا یک پورت بهش دادم : http://localhost:810
    الان میخوام پورت رو حذف کنم البته باید به اینترنت دسترسی وجود داشته باشه!!!!! به همین دلیل پورت 80 رو انتخاب نکردم.
    مهندسان عزیز ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,060

    نقل قول: نمایش یوزر فرندلی آدرس سایت در لوکال

    این که میخواهید به اینترنت دسترسی باشه منتظورتون چی هست رو متوجه نشدم.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    476

    نقل قول: نمایش یوزر فرندلی آدرس سایت در لوکال

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    این که میخواهید به اینترنت دسترسی باشه منتظورتون چی هست رو متوجه نشدم.
    در واقع این سرور آی پی استاتیک داره و این سایتی که روش هست باید در اینترنت قابل دسترسی باشه.
    خوب بهترین روش تخصیص دامنه هست اما چون سایت واسه یک دستگاه صنعتی هست و به خاطر یکسری ملاحظات امنیتی باید از دامنه استفاده نکنیم.
    حالا اگر در پورت 80 قابل دسترسی باشه چه بهتر . اگر نه با روشی پورت رو حذف کنیم باز مسئله حل میشه

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,060

    نقل قول: نمایش یوزر فرندلی آدرس سایت در لوکال

    تنها کاری که میبایست انجام دهید این است که در مودم تون یک Nat Rule تعریف کنید و بگید چه پورت ورودی ای به چه پورتی در شبکه شما هدایت شود. به شرطی که به دستگاه مورد نظر هم یک آی پی ثابت به صورت دستی در شبکه داده باشید (از DHCP آی پی نگیره) و یا اگر الزاما میخواهید با DHCP کار کنید در آن آی پی آن دستگاه را رزرو کنید که همیشه یکسان باشد.


تاپیک های مشابه

  1. سوال: authenticate کردن یوزرها و خواندن یوزر و پسورد از دیتابیس
    نوشته شده توسط manit44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1392, 13:29 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1391, 02:49 صبح
  3. سوال: قرار گرفتن یوزر جاری ویندوز در لیست یوزر ها
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1390, 10:33 صبح
  4. سوال: ایجاد یوزر وپسورد با سطح دسترسی یوزر ها
    نوشته شده توسط saeed741 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1390, 18:36 عصر
  5. ساخت یوزر ادمین داخل یوزر لیمیت
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 29 فروردین 1386, 01:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •