نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مرا بخاطر بسپار در ورود به یک سایت

  1. #1

    مرا بخاطر بسپار در ورود به یک سایت

    سلام
    مرا بخاطر بسپار در ورود به یک سایت چطوری طراحی میشه ؟ و کدهاش چگونه هست ؟
    و عملکردش چطوری هست که اگه 10 روز هم لاگین نکنی نیاز به لاگین نداره؟ و اطلاعات شخص را در خودش ذخیره میکنه؟


  2. #2

    نقل قول: مرا بخاطر بسپار در ورود به یک سایت

    با استفاده از cookie (کوکی)
    همینجا رو جستجو کنین - بارها بحث شده و کلی هم نمونه کد هست

تاپیک های مشابه

  1. فروش وب سایت برون سپاری و دورکاری
    نوشته شده توسط khodkaar در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 خرداد 1395, 14:31 عصر
  2. سوال: مرا به خاطر بسپار هنگام لاگ این شدن کاربران سایت
    نوشته شده توسط darya_darya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1388, 22:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •