نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

  1. #1

    مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    سلام ، دوستان من یه برنامه به عنوان تست نوشتم ،قراره کاملش کنم ولی وقتی روی دکمه گزارش کلیک میکنم نمیتونم باهاش گزارش بگیرم ،برنامه رو در لینک زیر قرار دادم ،اگه ممکنه لطف کنید و بررسی کنید اشکال کار من کجاست؟ ممنون

    http://s2.picofile.com/file/83713923...mmain.rar.html
    آخرین ویرایش به وسیله hamalous : چهارشنبه 13 شهریور 1398 در 17:56 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    یعنی از این همه برنامه نویس کسی نیست بدونه مشکل برنامه من کجاست؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    دیتابیست باز نشد. اسکریپتشو بزار.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    دیتابیست باز نشد. اسکریپتشو بزار.
    بفرمایید دوست عزیز اینم اسکریپت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط hamalous مشاهده تاپیک
    ...
    وقتی روی دکمه گزارش کلیک میکنم نمیتونم باهاش گزارش بگیرم ،
    ....
    یعنی چی نمیتونی گزارش بگیری؟ خطا میده؟ متن خطا؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    یعنی چی نمیتونی گزارش بگیری؟ خطا میده؟ متن خطا؟
    آره خطا میده اینم عکس خطاUn.jpg

  7. #7

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    اسمبلی که درر متن خطا هست رو به رفرنس پروژه اضافه کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 19 شهریور 1398 در 08:23 صبح

  8. #8

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    اسمبلی که درر متن خطا هست رو به ررففرنس پروژه اضافه کنید.
    دوست عزیز ممنون از پاسخگویی تون ولی این عکس رو ببینین ،رفرنس من اسمبل رو دارهUntitled.jpg

  9. #9

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    دوست عزیز ببینین حتی وقتی که روی show report کلیک کنم گزارش نمایش داده میشه ، یعنی به دیتابیس وصل میشه ولی وقتی میخوام تو برنامه فراخوانی کنم نمیتونم و ارور میده2.jpg

  10. #10
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    سلام
    پروژه رو یک بار clean و rebuild کنید
    توی Load هم مسیر کامل فایل رو بدید
    stiReport1.Load(@"D:\Report.mrt");
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  11. #11

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    پروژه رو یک بار clean و rebuild کنید
    توی Load هم مسیر کامل فایل رو بدید
    stiReport1.Load(@"D:\Report.mrt");
    این کار را هم کردم فایده ای نداشت

  12. #12
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    یک نمونه پروژه بذارید تست بشه
    من فکر میکنم َAssembly ئی که در رفرنس هست با Assembly ورژنی که دارید استفاده میکنید فرق میکنه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  13. #13

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    یک نمونه پروژه بذارید تست بشه
    من فکر میکنم َAssembly ئی که در رفرنس هست با Assembly ورژنی که دارید استفاده میکنید فرق میکنه
    ممنون دوست عزیز رفتم یه نسخه جدید از استیمول گرفتم ببینم با این میشه کار کرد یا نه خیلی خیلی لطف کردین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: هاستینگ سرور داخل سازمان احتیاج به نیروی متخصص شبکه (هاستینگ) دارد؟
    نوشته شده توسط bamzi software در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1398, 16:28 عصر
  2. تغییر نوع چارت ایجاده شده در استیمول در زمان اجرا با استفاده از استیمول
    نوشته شده توسط adineh67 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1394, 15:58 عصر
  3. سوال: چگونه یک dataSet که حاوی دو تا dataTable هست را به گزارش استیمول سافت بفرستیم.
    نوشته شده توسط sayanpro در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 آذر 1394, 17:20 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 14:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •