نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

  1. #1

    فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

    سلام عزیزان من یه سایت دارم که هروز باید یدونه مقدار رو چک کنم محتویاتش رو حالا چن وقتی هس یه لیست دارم میخام تکی تکی شماره ها بفرسم ب اون تکست باکس و سرچ کنم مقدارشم بفرسم تو دیتابیس امکانش هست؟

  2. #2

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

    نمیتونید برای این کار از حلقه استفاده کنید؟

  3. #3

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

    حلقه درست من منظورم اینه چطوری دیتایی که دارم به اون تکست باکس ربطش بدم ، باید از سورسش کلاسش رو پیدا کنم ؟

  4. #4

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

    دوستان؟؟با کرل این انجام میشه "

  5. #5

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

    من اجبارا هی تاپیک رو بالا میارم دوستان عزیز کسی میدونه میشه مقداری رو فرستاد به یه تکست باکس سایت دیگ اون مقدار اونجا چک بشه امکانش هست یانه؟

  6. #6

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

    باید از توابع curl استفاده کنید نمونه مثال هم زیاد هست

  7. #7

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

    خب اوکی میدونم با کرل میشه میشه ی نمونه مثال بزنی من الان با کرل چطوری دقیقا اون مقدار رو بفرستم ب تکست باکس اون صفحه و سرچ بشه وقتی متدپست هست؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

    نمیتونی بفرستی به تکست باکس بعد دکمه بزنی سرچ بشه
    باید ببینی اون تکست باکسه به کجا میفرسته وقتی دکمه سرچ رو میززنی
    و با curl مستقیما به اونجا بفرستی

  9. #9

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

    دکمه سرچ ک میزنم دقیقا تو همون صفحه خودش اطلاعات رو نشون میده و قاعدتا به جایی نمیفرسته ببین الان یکی بمن بگه من چطوری داخل کرل یه تکست باکس خاص رو انتخاب کن به همراه دکمه submit

    <?php


    $ch = curl_init();

    $post = [
    'name' =>'reza',

    ];


    $ch = curl_init('url')
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post);


    $response = curl_exec($ch);


    var_dump($response);
    ?>




    خب الان بطور مثال با این کد میشه ؟ ولی خب من الان مقدار تکست باکس رو مشخص کردم چطوری اون دکمه سابمیت رو بهش مقدار بدم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

    شاید ایجکس باشه !
    curl میتونه اطلاعات به یک صفحه بفرسته و محتویات یک صفحه رو دریافت کنه
    نمیتونه با المنت های صفحه مثل دکمه و تکست باکس کار کنه

  11. #11

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

    عزیز مطمئنی؟ من همین کارو با یه تکست باکس خاص رو لوکال انجام دادم شد!!

    فقط این صفحه چون ajax هست نمیدونم چیکارش کنم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به تکست باکس سایت

    دکمه فشار دادن و توی تکست باکس متن گزاشتن توی مرورگر وب کار میکنه
    curl مرورگر وب نیست که بتونه اینکارار رو بکنه
    شما باید ببینی وقتی دکمه رو فشار میدی داده ها به کجا فرستاده میشن و با curl مستقیم به همونجا بفرستی
    ajax هم کاری نداره فهمیدنش تو کنسول مرورگرت میتونی ببینی درخواست ایجکس به کجا ارسال میشه و چه فیلد هایی با چه نامی میفرسته

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جعبه جستجوی سایت با بوت استرپ درست در نمیاد؟
    نوشته شده توسط پروگرامنویس در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1394, 09:11 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 اسفند 1393, 10:00 صبح
  3. سوال: تکست باکس با قابلیت جستجو در چند فیلد داده
    نوشته شده توسط behesht.royaha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آذر 1393, 08:12 صبح
  4. سوال: روشی برای کنترل فاصله اولین جستجو با جست وجو بعدی مثل همین سایت
    نوشته شده توسط nafarinesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آبان 1391, 08:03 صبح
  5. درخواست استایل شیت
    نوشته شده توسط shayan j در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1389, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •