نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر محتوای سشن به خودی خود

  1. #1

    Angry تغییر محتوای سشن به خودی خود

    درود بر شما
    آقا این سشن دیوانس خود به خود تغییر میکنه و محتوا رو عوض میکنه شماره رندم جدید دوباره تولید میکنه.

    این فایل اول captcha_code.php


    $random_alpha = (rand(10000,99000));
    $captcha_code = substr($random_alpha, 1, 5);
    $_SESSION["captcha_code"] = $captcha_code;
    $target_layer = imagecreatetruecolor(70,30);
    $captcha_background = imagecolorallocate($target_layer, 05, 140, 100);
    imagefill($target_layer,0,0,$captcha_background);
    $captcha_text_color = imagecolorallocate($target_layer, 0, 0, 0);
    imagestring($target_layer, 5, 5, 5, $captcha_code, $captcha_text_color);
    header("Content-type: image/jpeg");
    imagejpeg($target_layer);


    این هم فایل اصلی که ران میشه

    <?php
    session_start();

    ?>
    <img src="captcha_code.php" width="100px" height="50px" style="border-radius: 10px;"/><br>

    <?php echo $_SESSION["captcha_code"];
    ?>


    اما موقعی که میخوام چاپش کنم محتوای اصلی رو تو خودش نگه نمیداره میفرسته بعدی
    دلیلش چیه که 2 بار کد رندم تولید میکنه؟
    یعنی یکی نیست با تصویری که تولید میکنه دومی قبل تری رو نگه میداره و جدید رو نمیتونه تو خودش جا بده
    اجرا کنید متوجه منظورم میشید من خودم موندم توش

    سپاس

  2. #2

    نقل قول: تغییر محتوای سشن به خودی خود

    اوکی شد
    کد رندم رو اول تو صفحه اصلی جنریت کردم بعد فرستادم برای تولید عکس کپچا به پیج دوم.

    با سپاس

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر ابعاد کاغذ در stimulsoft به صورت پویا (اندازه کاغذ متناسب با محتوا تغییر کنه)
    نوشته شده توسط mesoft در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1393, 09:40 صبح
  2. با ویرایش محتوایی از جدول اول هم زمان آن محتوا در جدول دیگر تغییر کند؟
    نوشته شده توسط دنیای برنامه نویسی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 19:34 عصر
  3. چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد
    نوشته شده توسط alivafadarpour در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 16:32 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 تیر 1389, 19:25 عصر
  5. چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد
    نوشته شده توسط alivafadarpour در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1389, 12:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •