نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اشکال در تولید توکن در web api Core نسخه 2.2

  1. #1

    اشکال در تولید توکن در web api Core نسخه 2.2

    با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
    من جهت استفاده از jwt یک web api از نوع asp.net core 2.2 ایجاد کردم و با تنظیماتی که انجام دادم این api با استفاده از صفحه html و کدهای javascript و ajax به درستی کارمیکنه و توکن مورد نظر روتولید میکنه ولی اشکال کار اینجاست که وقتی از xamarin forms برای Authentication استفاده میکنم جواب نمیده خیلی راهها رو امتحان کردم اتصال شبکه رو هم بررسی کردم اشکالی نداره و از امولاتور به وب سایت دسترسی وجود داره
    ضمنا من از iis express استفاده میکنم و قبلا با استفاده از asp.net api این مشکل رو نداشتم و به راحتی توکن مربوطه ایجاد میشد . لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروریه
    کدی که در زامارین استفاده میکنم :

    public async Task<string> LoginUserAsync(string username, string password)
    {
    try
    {
    HttpClient client = new HttpClient();
    List<KeyValuePair<string, string>> keyValue = new List<KeyValuePair<string, string>>
    {
    new KeyValuePair<string, string>("username",username),
    new KeyValuePair<string, string>("password",password),
    new KeyValuePair<string, string>("grant_type","password")
    };
    HttpRequestMessage request = new HttpRequestMessage(
    HttpMethod.Post, Variables.path + "api/auth/login")
    {
    Content = new FormUrlEncodedContent(keyValue)
    };
    HttpResponseMessage response = await client.SendAsync(request);


    string jwt = await response.Content.ReadAsStringAsync();
    JObject jwtDynamic = JsonConvert.DeserializeObject<dynamic>(jwt);
    string accessToken = jwtDynamic.Value<string>("token");
    DateTime accessTokenExpiration = jwtDynamic.Value<DateTime>(".expires");
    Settings.AccessTokenexpiartion = accessTokenExpiration;
    Debug.WriteLine(jwt);
    return accessToken;


    }
    catch (Exception)
    {


    return null;
    }

  2. #2

    نقل قول: اشکال در تولید توکن در web api Core نسخه 2.2

    سلام، شما از چه آدرسی استفاده میکنید؟ چون باید از طریق IP و پورتی که باز هست استفاده کنید
    یه نگاه به سایت زیر کنید
    https://blog.lextudio.com/how-to-let...s-f6530a02b1d3

  3. #3

    نقل قول: اشکال در تولید توکن در web api Core نسخه 2.2

    ممنون از وقتی که گذاشتین و پاسخ دادین

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره توکن در asp.net core
    نوشته شده توسط alirezaavini در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1398, 16:30 عصر
  2. سوال: مشکل در تولید مدل دیتابیس در core 2
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مهر 1397, 19:49 عصر
  3. سوال: ایجاد توکن در ASP core Web API
    نوشته شده توسط ProEng در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1395, 21:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •