نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: باز شدن سایت با استفاده از datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    Question باز شدن سایت با استفاده از datagridview

    درود دوستان
    میخوام با زدن روی لینک و یا یکی از فیلدهای سطرها در دیتا گرید ویو، سایت باز بشه، چیکار باید کنم؟

    توجه کنید که باتون وجود نداره و میخوام با زدن روی یکی از فیلدهای سطرهای گرید ویو سایت باز بشه

    اینم یه نمونه تصویر از گرید ویو من


    اینو من برای باتون می نویسم
    System.Diagnostics.Process.Start( "http://google.com" ) ;

    ولی برای سطر چطور باید نوشته بشه؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: باز شدن سایت با استفاده از گریدویو

    سعی کنید خودتون کد نویسی کنید همه چیزش رو دارید
    کد باتون رو به رویداد دیتاگرید منتقل کنید و محتویات رو از گرید بخونید
            private void DataGridView2_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)        {
    if (e.ColumnIndex==2)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start(dataGridView2[e.ColumnIndex,e.RowIndex].Value.ToString());
    }
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: باز شدن سایت با استفاده از گریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سعی کنید خودتون کد نویسی کنید همه چیزش رو دارید
    کد باتون رو به رویداد دیتاگرید منتقل کنید و محتویات رو از گرید بخونید
            private void DataGridView2_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)        {
    if (e.ColumnIndex==2)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start(dataGridView2[e.ColumnIndex,e.RowIndex].Value.ToString());
    }
    }
    سپاس مهندس عااااااااااااااالی دنبال همین تیکه کد بودم

    فقط دو نکته
    نکته اول: من قبلا از همچین کدی استفاده می کردم ولی الان یادم نیست، چطوری بجای نوشتن 2 نام سلول رو وارد کنم (نام سلول این هست ClmnNameSite)
    dgvSite.CurrentRow.Cells["ClmnNameSite"].Value.ToString()

    نکته دوم: اگر بخوام یک دکمه بزارم که همه سایت های سلول های شماره 2 رو باز کنه چی باید بنویسم؟

  4. #4

    نقل قول: باز شدن سایت با استفاده از datagridview

    این سوالها رو نپرسید. یک مقدار کنکاش کنید خودتون به جواب میرسید


    به جای عدد اندیس
    dataGridView1.Columns["ClmnNameSite"].Index

    برای باز کردن همه هم خب یک حلقه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    Question باز کردن سایت از گریدویو

    با درود

    دوستان یک پروژه هست که باید سایت های موجود در گریدویو رو با زدن دکمه باز کنم

    لطفا اگر امکانش هست این پروژه رو تکمیل کنید
    فرمش رو طرحای کردم، فقط میخوام با زدن دکمه باز کردن سایت سایت سلکت شده باز بشه و با زدن دکمه باز کردن همه سایت ها ، تمامی سایت هایی که جستجو شدن در گریدویو باز بشن

    دوستانی که میخوان بگن از حلقه استفاده کن پیشاپیش بگم که روشش رو لطفا بفرمایید، در صورت امکان پروژه رو دانلود و ویرایش کنید.
    سپاس


    لینک دانلود



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: باز کردن سایت از گریدویو

    کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟ لنگشم دوستان

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    Lightbulb نقل قول: باز کردن سایت از گریدویو

    با سلام ،

    دوست گرامی بنده یه کاربر تازه وارد هستم ولی فکر کنم دوستان زیاد تمایلی به پاسخ دادن به پروژه های دانشجوئی ندارن ، دلیلش هم مشخصه ،

    به هر حال :

    فرض رو بر این میذاریم که آدرس سایت در ایندکس شماره 1 به قول شما گریدویو باشه :


    string _Web_Address = "";


    _Web_Address = GridView1.SelectedRows[0].Cells[1].Value.ToString();


    if (string.IsNullOrWhiteSpace(_Web_Address) == false)
    {


    System.Diagnostics.Process.Start(_Web_Address);


    }




    و حالا همین کد رو برای کل لیست انجام میدیم :




    foreach (DataGridViewRow dr in GridView1.Rows)
    {

    string _Web_Address = "";


    _Web_Address = dr.Cells[1].Value.ToString();


    if (string.IsNullOrWhiteSpace(_Web_Address) == false)
    {


    System.Diagnostics.Process.Start(_Web_Address);


    }


    }



  8. #8
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: باز شدن سایت با استفاده از datagridview

    درود
    پوزش که دوباره این تایپیک رو باز میکنم

    سوال اول:
    میخوام با زدن باتن، آدرس سایتی که در گریدویو سلکت شده باز بشه، لطفا کدشو بگید


    سوال دوم:
    اگر بخواهیم با زدن یک دکمه همه سایت هایی که درون یک گرید هستن (یا جستجو شدن) رو باز کنیم از چه کدی باید استفاده کرد؟
    من اینجوری مینویسم ولی کار نمیکنه
    شی
    private readonly BindingSource m_BindingSource = new BindingSource();



    باتون
            private void btnOpenAllSite_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (Site row in this.m_BindingSource)
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(row.AdressSite)) continue;
    System.Diagnostics.Process.Start(row.AdressSite);
    }
    }


    چرا ؟ مشکلش کجاست؟
    مهندسان محترم لطفا ورود کنید


    مشخصات برنامه من
    ویژوال استودیو
    سی شارپ - انتیتی
    ویندوز فرم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    Lightbulb نقل قول: باز کردن سایت از گریدویو

    هرچند قدیمی هست ولی سپاسگزارم بی نهایت

    دوستان کار کردن، اینو گفتم که اگر کسی میخواد استفاده کنه بدونه درست هست

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 بهمن 1393, 10:31 صبح
  2. مبتدی: حذف و درج و آپدیت کردن رکورد های جدول با استفاده از DataGridView
    نوشته شده توسط meysamax در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 خرداد 1393, 00:53 صبح
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 12:33 عصر
  4. سوال: بهترین فونت اداری برای استفاده در DataGridView از نظر شما
    نوشته شده توسط pooya1072 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1391, 12:13 عصر
  5. سوال: استفاده از datagridview
    نوشته شده توسط behnam.net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1388, 13:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •