نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

  1. #1

    Question تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    درود بر شما
    چطور میشه لینک صفحات رو تغییر داد برای مثل سایتی رو داریم اینطوری
    https://x.ir/Actions/join.php
    حالا میخوایم ادرسش بشه این: https://x.ir/Actions/join
    یعنی پسوند .php حذف بشه از تمام صفحاتمون

    اینکار چطور امکان پذیره؟
    ممنون میشم کامل و با مثال و کد یکی توضیح بده


    سپاس

  2. #2

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    سلام

    توی هاستتون یک فایل htaccess ایجاد کنید و کد زیر رو درون اون قرار بدید :

    https://askoverflow.ir/paste/9yjEVA

  3. #3

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    نقل قول نوشته شده توسط MiladWorkShop مشاهده تاپیک
    سلام

    توی هاستتون یک فایل htaccess ایجاد کنید و کد زیر رو درون اون قرار بدید :

    https://askoverflow.ir/paste/9yjEVA
    درود بر شما

    فایل .htaccess اصلیم به صورت زیر هستش که http رو به صورت خودکار منتقل کنه به https

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} off
    RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]



    اما چیزی که شما گذاشتی ، یه فایل تو پوشه action درست کردم به نام htaccess و کدی که گذاشتید رو ذخیره کردم:

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}.php -f
    RewriteRule ^(.*)$ $1.php


    و داره کار میکنه
    حالا میخوام ببینم این راه اصولیه؟
    یعنی وبسایتهای دیگه هم همین کار رو میکنن برای حذف پسوند یا ...
    و اینکه ایا میشه فایل .htaccess بیشتری داشت تو هر پوشه ها یا نه فقط باید یکی داشته باشیم اون هم توی روت


    ممنون میشم بیشتر توضیح بدی عزیز

  4. #4

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    بله, این راه اصولی هست و عموماً به همین شکل استفاده میشه

    کد کامل :

    کد HTML:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} off
    RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
    
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}.php -f
    RewriteRule ^(.*)$ $1.php

  5. #5

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    نقل قول نوشته شده توسط MiladWorkShop مشاهده تاپیک
    بله, این راه اصولی هست و عموماً به همین شکل استفاده میشه

    کد کامل :

    کد HTML:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} off
    RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
    
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}.php -f
    RewriteRule ^(.*)$ $1.php

    اها ممنونم عزیز؛
    پس میشه جفتشو تو همون فایل اصلی گذاشت و دیگه ایجاد نکرد
    ممنونم مشکل فعلا حل شده و بدون دات پی اچ پی تمام صفحات رو میاره بالا
    خیلی لطف کردی

    مسئله ای بود در این رابطه تاپیک رو باز میارم بالا.
    دستت درد نکنه




    فقط یه سوال دیگه؛ اگه بخوایم همون ادرس رو https://x.ir/Actions/join.php تبدیل کنیم به https://x.ir/Actions/join-us باید چیکار کنیم؟
    و همچنین صفحات دیگمون رو به الگوی خاص مثل این.
    در اینصورت راه حل چیه؟

  6. #6

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    کد HTML:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} off
    RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
    
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}.php -f
    RewriteRule ^(.*)$ $1.php
    
    RewriteRule ^join-us$ join.php

  7. #7

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    نقل قول نوشته شده توسط MiladWorkShop مشاهده تاپیک
    کد HTML:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} off
    RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
    
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}.php -f
    RewriteRule ^(.*)$ $1.php
    
    RewriteRule ^join-us$ join.php
    404

    Not Found

    The resource requested could not be found on this server!

  8. #8

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    اینو تست کنید :

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} off
    RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}.php -f
    RewriteRule ^(.*)$ $1.php

    RewriteRule ^Actions/join-us$ Actions/join.php

  9. #9

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    نقل قول نوشته شده توسط MiladWorkShop مشاهده تاپیک
    اینو تست کنید :

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} off
    RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}.php -f
    RewriteRule ^(.*)$ $1.php

    RewriteRule ^Actions/join-us$ Actions/join.php
    اها ایول ما Actions رو نزاشته بودیم که فایلم هم تو اون پوشس دقت نکرده بودم
    الان درست شد داداش


    موقعی که بخوایم برای هر پست ادرس مشخص کنیم باید چیکار کنیم
    مثلا هر پست ادرسش بشه اینطوری:

    https://x.ir/پست اول
    https://x.ir/پست دوم
    https://x.ir/پست سوم


    اینو نمیدونم چطوری باید تنظیم کنم و همیشه هم برام سوال بود
    ممنون از وقتی که میزاری

  10. #10

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    نمیشه برای هر کدوم این شکلی نوشت؟ کد:
    RewriteRule ^(آدرس مجازی)$ (آدرس حقیقی)

  11. #11

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    باید از روتر استفاده کنید

    تمام درخواست ها رو به یک فایل مثلا index.php ارسال کنید، مثل کاری که این صفحه کرده
    https://altorouter.com/usage/rewrite-requests.html

    و بعد با استفاده از router ، کنترلر و اکش مربوطه رو صدا بزنید
    مثل این صفحه
    https://altorouter.com/usage/mapping-routes.html

  12. #12

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    peymang
    ASHKANLAEI

    MiladWorkShop

    درود
    اخه اطلاعات من تو دیتابیسه نه تو پیج
    من میخوام اطلاعات رو از دیتابیس بگیرم تو اون صفحه نشون بدم یعنی مثلا

    x.ir/db/post1
    x.ir/db/post2
    x.ir/db/post3

    post1 , post2 , post3 قراره از دیتابیس گرفته بشه و تو همون صفحه نشون داده بشه
    بنظرم باید دوتا پیج درست کنم، اولی ،همه اینهارو بریزم داخلش؛ تو دومی هروقت رو اینا تو پیج اول کلیک شد با متد get اینارو پاس بدم به اون صفحه و طبق عنوان اطلاعاتشون رو از دیتابیس بگیرم و کامل نشون بدم
    درسته؟

  13. #13

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    نه نمیشه، یه همچین چیزی میفرسته url وقتی رو هر عنصر که از دیتابیس نمایش دادیم کلیک میکنیم:

    https://x.ir/Pages/mainpage.php?field=+text


    میخوام دقیقا اینو بفرسته تو url و من هم اطلات کامل رو از filed یا id بگیرم بریزم تو صفحه:

    https://x.ir/Pages/mainpage/text

  14. #14

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    درودی دوباره دوستان

    ببینید تونستم اینکار رو انجام بدم:

    mainpage.php

    <?php while ($row = mysqli_fetch_array($query_show_fileds)): ?>
    <tr>
    <td ><?php echo ('<a href="\Pages\secondpage?ID=' . $row['ID'] . '">' . $row['field1'] . '</a>');?>
    </td>
    </tr>


    secondpage

    $id = $_GET['ID'];
    $result = mysqli_query($db,"SELECT * FROM TBL WHERE ID = $id");
    <?php while ($row = mysqli_fetch_array($result)):?>
    <tr >
    <td ><?php echo $row['filed1'];?></td><br>
    <td><?php echo $row['filed2'];?></td><br>
    <td><?php echo $row['filed3'];?></td>
    <br>
    </tr>

    <?php endwhile;?>



    اما چیزی که هست تو url صفحه دوم که قراره همه فیلدا طبق فیلد اول که کلیک شده تا نمایش داده بشه اینطوریه:
    https://x.ir/Pages/secondpage?ID=1
    امیدوارم منظور رو تونسته باشم برسونم
    علامت سوال و = رو چطور میشه حذف کرد، خروجی url میخوام اینطوری بشه:

    https://x.ir/Pages/secondpage/1



    باتشکر از وقتی که میزارید

  15. #15

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    ×××چرا اینطوری شده این سایت برنامه نویس
    دوتا دوتا پست میکنه
    نه امکان حذف پست میده به کاربر
    دکمه تشکر رو هم که حذف کرده

    نه دیگه مثل سابق نیست اینجا×××
    آخرین ویرایش به وسیله MohammadGh2011 : جمعه 22 شهریور 1398 در 15:42 عصر دلیل: ×

  16. #16

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    نقل قول نوشته شده توسط MohammadGh2011 مشاهده تاپیک
    درودی دوباره دوستان

    ببینید تونستم اینکار رو انجام بدم:

    mainpage.php

    <?php while ($row = mysqli_fetch_array($query_show_fileds)): ?>
    <tr>
    <td ><?php echo ('<a href="\Pages\secondpage?ID=' . $row['ID'] . '">' . $row['field1'] . '</a>');?>
    </td>
    </tr>


    secondpage

    $id = $_GET['ID'];
    $result = mysqli_query($db,"SELECT * FROM TBL WHERE ID = $id");
    <?php while ($row = mysqli_fetch_array($result)):?>
    <tr >
    <td ><?php echo $row['filed1'];?></td><br>
    <td><?php echo $row['filed2'];?></td><br>
    <td><?php echo $row['filed3'];?></td>
    <br>
    </tr>

    <?php endwhile;?>



    اما چیزی که هست تو url صفحه دوم که قراره همه فیلدا طبق فیلد اول که کلیک شده تا نمایش داده بشه اینطوریه:
    https://x.ir/Pages/secondpage?ID=1
    امیدوارم منظور رو تونسته باشم برسونم
    علامت سوال و = رو چطور میشه حذف کرد، خروجی url میخوام اینطوری بشه:

    https://x.ir/Pages/secondpage/1



    باتشکر از وقتی که میزارید

    حله خودم یافتم:
    این باید تو فایل htaccess اضافه بشه:


    RewriteRule ^Pages/x/([0-9]+) Pages/x?ID=$1

  17. #17

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    این روش اشتباه است، باید از روتر استفاده کنید. اگر داکیومنت که بالا دادم رو مطالعه کنید به راحتی و اصولی می تونید این مشکل رو برطرف کنید

  18. #18

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    نقل قول نوشته شده توسط peymang مشاهده تاپیک
    این روش اشتباه است، باید از روتر استفاده کنید. اگر داکیومنت که بالا دادم رو مطالعه کنید به راحتی و اصولی می تونید این مشکل رو برطرف کنید
    چرا اشتباه؟
    این راه هم بدون دردسر کار میکنه و مسیریابی میکنه
    https://www.youtube.com/watch?v=lRmlDeB7Ovs
    چیزی که تو این لینک اموزش داده.

  19. #19

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    .htaccess بیشتر برای پیکربندی استفاده میشه

    اگر مسیریابی رو داخل php انجام بدی، اپلیکشنت قابل حمل تر و با مدیریت آسان تر می شود
    و قابلیت های بیشتری هم بهت می ده (مثلا می تونی برای هر مسیر یک اسم بزاری و در بخش های دیگه استفاده کنی) و ...

    ضمن اینکه بیشتر فریمورک ها (تقریبا همه فریمورک های php) از همین روش استفاده می کنند

  20. #20

    نقل قول: تغییر ادرس لینک و حذف php. از آدرس ها

    نقل قول نوشته شده توسط peymang مشاهده تاپیک
    .htaccess بیشتر برای پیکربندی استفاده میشه

    اگر مسیریابی رو داخل php انجام بدی، اپلیکشنت قابل حمل تر و با مدیریت آسان تر می شود
    و قابلیت های بیشتری هم بهت می ده (مثلا می تونی برای هر مسیر یک اسم بزاری و در بخش های دیگه استفاده کنی) و ...

    ضمن اینکه بیشتر فریمورک ها (تقریبا همه فریمورک های php) از همین روش استفاده می کنند
    ممنون
    اره لرَول هم همین کارو میکنه، دلیلش هم همین پیچیدگی فوق العاده زیاد کدها و فایلهای پروژه بود که نرفتم سمت فریمورک.و به کل گذاشتم کنار...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1394, 21:04 عصر
  2. سوال : امکان انتقال اسناد یک سازمان به دیتابیس طوری که در صورت تغییر اسناد کتابخانه نیز تغییر کند؟؟!
    نوشته شده توسط mohsenashkboos در بخش برنامه نویسی شیرپوینت (Sharepoint Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1392, 12:42 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1390, 09:43 صبح
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:08 عصر
  5. تغییر تغییر مشخصه دستیابی(access specifier) کد ایجاد شده توسط نتبینز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •