نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دستور Replace برای مرتب کردن حرف ه و حرف و

  1. #1

    دستور Replace برای مرتب کردن حرف ه و حرف و

    با سلام من با دستور Replace همه حروف فارسی را مرتب کردم فقط حرف ه قبل از حرف و قرار می گیرد جسجوی زیادی کردم ولی نتیجه ای نداشت لطفا دوستان راهنمایی فرمایند


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASHKANLAEI
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    IDE
    پست
    114

    نقل قول: دستور Replace برای مرتب کردن حرف ه و حرف و

    ببخشید دوست عزیز من متوجه سوال شما نشدم. شما با استفاده از دستور replace اقدام به مرتب کردن حرف کردین؟ مگه دستور replace به معنای تعویض در رشته ها نیست؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASHKANLAEI
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    IDE
    پست
    114

    نقل قول: دستور Replace برای مرتب کردن حرف ه و حرف و

    در هر صورت اگر از یک دستور خودکار برای مرتب کردن حروف استفاده کردید باید بگم به احتمال زیاد به دلیل این که برخی از توابع برای زبان عربی ساخته شدند، و در حروف عربی «هـ» قبل از «و» قرار میگیرد؛ برای شما این چنین مشکلی پیش اومده.
    برای حل این مشکل میتونید یک تابع اختصاصی برای زبان فارسی درست کنید.

  4. #4

    نقل قول: دستور Replace برای مرتب کردن حرف ه و حرف و

    باسلام دوست عزیز شاید نتوانستم منظور خود را به درستی بیان کنم من بااین دستور ورود حروف ی وک را دربانک اطلاعات کنترل کردم اینکه حرف ی به فارسی وحرف ک به عربی وارد شود تا مرتب سازی حروف مشکلی پیش نیاید اما می دانم که اکسس بر اساس زبان عربی حروف را مرتب می کند حالا چطور می توانم یک تابع اختصاصی برای زبان فارسی درست کنم و حرف ه را بعد از حرف و قرار دهم لطفا راهنمایی بیشتری کنید با تشکر

  5. #5

    نقل قول: دستور Replace برای مرتب کردن حرف ه و حرف و

    باسلام لطفا دوستان راهنمایی کنند که اگر در اکسس امکان جابجای حرف و وحرف ه ( سورت فارسی ) امکان ندارد راهنمایی فرمایند تا با اضافه کردن یک فیلد با اعداد سورت را انجام دهم

  6. #6

    نقل قول: دستور Replace برای مرتب کردن حرف ه و حرف و

    سلام مجدد کسی از دوستان عزیز که جواب ندادند کاری کردم یک فیلد اضافه کردم و نام خانوادگی راکه می خواستم سورت کنم رادر فیلد سورت کپی کردم وفامیلی که واو داشت ( وکیلی ) را بعد از فامیل نجفی درفیلد سورت اینطور نوشتم ( ننو کیلی ) تا درست شد چقدر این کار درست است لطفا جواب دهید ممنون

تاپیک های مشابه

  1. دستور Replace
    نوشته شده توسط majid44 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1398, 20:55 عصر
  2. دستور replace
    نوشته شده توسط vaheeed در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 خرداد 1393, 17:43 عصر
  3. نپذیرفتن مقدار اولیه تگ \ در دستور Replace
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1392, 18:25 عصر
  4. مشکل با دستور replace
    نوشته شده توسط ASedJavad در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 11:36 صبح
  5. یک مشکل : دستور Replace در Sql
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 23:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •