نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خواندن اطلاعات یک سایت از داخل برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    172

    خواندن اطلاعات یک سایت از داخل برنامه

    درود و عرض ادب

    آیا امکانش هست از داخل برنامه به قسمتی از سایت دسترسی پیدا کرد و اطلاعاتش رو داخل برنامه وارد کرد ؟

    به عنوان مثال برنامه ای داریم که لیست قیمت داره و میخاد بروز باشه و قیمت ها رو روزانه یا دوره ای از سایت مورد نظر استخراج کنه

    اگه نیاز به توضیحات بیشتر برای راهنمایی هست بفرمایید

    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک سایت از داخل برنامه

    Dim request As System.Net.HttpWebRequest = System.Net.HttpWebRequest.Create("<YOUR URL>")
    Dim response As System.Net.HttpWebResponse = request.GetResponse()
    Dim sr As System.IO.StreamReader = New System.IO.StreamReader(response.GetResponseStream( ))
    Dim sourcecode As String = sr.ReadToEnd()

    فکر کنم با این کد محتوای صفحه در sourcecode ذخیره میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    172

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک سایت از داخل برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    Dim request As System.Net.HttpWebRequest = System.Net.HttpWebRequest.Create("<YOUR URL>")
    Dim response As System.Net.HttpWebResponse = request.GetResponse()
    Dim sr As System.IO.StreamReader = New System.IO.StreamReader(response.GetResponseStream( ))
    Dim sourcecode As String = sr.ReadToEnd()

    فکر کنم با این کد محتوای صفحه در sourcecode ذخیره میشه.

    ممنون

    بعد بخوام فقط قیمت رو استخراج کنم چیکار باید کرد ؟

    داخل سایت قیمت ها با radiobutton نوشته شده

  4. #4

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک سایت از داخل برنامه

    سایت برای خودتونه؟


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    172

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک سایت از داخل برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    سایت برای خودتونه؟

    نه
    بزارید بهتر توضیح بدم . داخل سایت یه سری کالاها برای فروش گذاشته شده

    من داخل برنامه که قسمت های مختلفی داره و استخراج قیمت و مشاهده فقط بخشی از این برنامه هست برای سهولت کار میخام این قسمت رو داخل برنامه بزارم که همه چی از داخل برنامه قابل دسترس باشه

  6. #6

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک سایت از داخل برنامه

    شاید بتونید با کدنویسی، بخش مربوط به قیمت ها رو جدا کنید و در برنامه نمایش بدید اما من این کار رو تاکنون انجام ندادم.

  7. #7

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک سایت از داخل برنامه

    اگر قیمت ها با یک قاعده مخصوص نوشته شده باشند که در بخش دیگری از سایت وجود نداشته باشه، شاید بتونید از ریجکس استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: روش آپلود کردن سایت بر روی هاست و مدیریت محتوای سایت...
    نوشته شده توسط vahid1993 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1395, 19:48 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 12:02 عصر
  3. سوال: تشخیص سیستم مدیریت سایت ها و تغییر آدرس ورود به مدیریت CMS ها
    نوشته شده توسط iconsco در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 19:12 عصر
  4. سوال: مگر 8 بیت یک بایت نمی شود پس چگونه در این الگوریتم تعداد بیت ها یک بایت میشوند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •