نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با کلاس PersianCulture

  1. #1

    مشکل با کلاس PersianCulture

    با سلام، بنده از کلاس PersianCulture برای تبدیلات تاریخ توی پروژه ام استفاده میکنم و خیلی هم خوب کار میکنه، فقط مشکلی که دارم اینه که وقتی میخوام مثلا یه کوئری رو بصورت استرینگ بنویسم و مثلا به فایل گزارش استیمولم بفرستم و اون کوئری شامل تاریخ هم میشه، اون تاریخ ها به صورت شمسی سمت گزارشم ارسال میشن و به همین خاطر ارور اجرای کوئری میگیرم با این عنوان:
    The conversion of a varchar data type to a datetime data type resulted in an out-of-range value.

    ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چجوری این مشکل رو حل کنم؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,059

    نقل قول: مشکل با کلاس PersianCulture

    شما از طریق مکانیسم Business Objects در StimulReports می توانید یک کوئری از طریق Linq در سمت برنامه تون بگیرید و نتیجه رو به صورت یک لیست از طریق اون مکانیسم تحویل گزارش بدید. این طوری مشکلی پیش نمیاد.

  3. #3

    نقل قول: مشکل با کلاس PersianCulture

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    شما از طریق مکانیسم Business Objects در StimulReports می توانید یک کوئری از طریق Linq در سمت برنامه تون بگیرید و نتیجه رو به صورت یک لیست از طریق اون مکانیسم تحویل گزارش بدید. این طوری مشکلی پیش نمیاد.
    ممنونم جناب کرامتی، اتفاقا در همین رابطه هم سوال داشتم، ایا مشکلی نیست که تمامی گزارشاتم رو به همین صورت BusinessObject تهیه کنم؟ اینجوری برنامه زیاد درگیر نمیشه؟ منظورم اینه توی حالتی که از Data Sources استفاده میکنیم، ما فقط کوئری رو به فایل گزارشمون میدیم و خودش عملیات واکشی و تهیه گزارش رو انجام میده، اما در حالت business objects باید سمت برنامه همه اینکارارو انجام بدیم، واسه همین برام سوال بود که آیا سربار زیادی برای برنامه نیست؟

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,059

    نقل قول: مشکل با کلاس PersianCulture

    کلیت ماجرا اینه که در هر دو حالت یک کوئری باید اجرا بشه و نتایج تبدیل به یک لیست قابل پردازش بشه.
    حالا این پروسه سمت برنامه انجام بشه یا سمت گزارش، توان مصرفی برای پردازش اش تقریبا یکسانه، بنابراین فرقی نمی کنه کجا انجام بشه.


تاپیک های مشابه

  1. اشکال در PersianCulture
    نوشته شده توسط sepehr-nejati در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مهر 1395, 13:54 عصر
  2. مشکل با persianCulture در سرور هاست
    نوشته شده توسط rahim_shirkhani در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 مهر 1395, 13:07 عصر
  3. مشکل نمایش روز هفته با استفاده از persianculture
    نوشته شده توسط alibabaei2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 00:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •