نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: سینک نشدن اندروید استودیو ؟؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    Question سینک نشدن اندروید استودیو ؟؟؟

    سلام چند وقتی است دارم تلاش می کنم که یه برنامه رو کامپایل کنم و خروجی بگیرم
    بنده از *** هم استفاده کردم نشد
    جالبه که آپدیت ها رو می گیره و آپدیت می کنه ولی gradle سینک نمی شه البته لینک چند تا فایل رو میده ولی نمی دونم بعد از دانلود باید چیکارشون کنم

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: سینک نشدن اندروید استودیو ؟؟؟

    خطای که میده
    ERROR: Could not find com.android.tools.build:gradle:3.5.0.
    Searched in the following locations:
    - https://dl.google.com/dl/android/mav...adle-3.5.0.pom
    - https://dl.google.com/dl/android/mav...adle-3.5.0.jar
    - https://repo.maven.apache.org/maven2...adle-3.5.0.pom
    - https://repo.maven.apache.org/maven2...adle-3.5.0.jar
    Required by:
    project :
    Open File

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: سینک نشدن اندروید استودیو ؟؟؟

    سلام
    در فایل build.gradle پروژه، باید موارد زیر وجود داشته باشه، احتمالا یکی از خطوط ()google یا maven کافی باشه
    repositories {
    jcenter()
    google()
    maven { url 'https://maven.google.com' }
    }


  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: سینک نشدن اندروید استودیو ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط pooyan.a مشاهده تاپیک
    سلام
    در فایل build.gradle پروژه، باید موارد زیر وجود داشته باشه، احتمالا یکی از خطوط ()google یا maven کافی باشه
    repositories {
    jcenter()
    google()
    maven { url 'https://maven.google.com' }
    }

    این ها هم هستند ولی فرقی نمی کنه

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    4

    نقل قول: سینک نشدن اندروید استودیو ؟؟؟

    پروژه خودش مشکل داره یا گریدل ؟
    میتونید داخل دایرکتوری C:\Users\Y53D\.gradle\wrapper\dists هرچی هست رو rename کنید بعد یه پروژه خالی ایجاد کنید و با V-پی-N پرسرعت اونو سعی کنید ران کنید. سرعت هم میتونه تاثیر گذار باشه تو این مشکل...
    آخرین ویرایش به وسیله Y53D HADI : پنج شنبه 04 مهر 1398 در 10:47 صبح دلیل: املا

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: سینک نشدن اندروید استودیو ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط Y53D HADI مشاهده تاپیک
    پروژه خودش مشکل داره یا گریدل ؟
    میتونید داخل دایرکتوری C:\Users\Y53D\.gradle\wrapper\dists هرچی هست رو rename کنید بعد یه پروژه خالی ایجاد کنید و با V-پی-N پرسرعت اونو سعی کنید ران کنید. سرعت هم میتونه تاثیر گذار باشه تو این مشکل...
    سلام
    نیاز داشتم ویندوزم رو تعویض کنم بعد از تعویض و استفاده از V که شما گفتید مشکل حل شد البته قبلا هم از VP استفاده کرده بودم ولی نمی شد نمی دونم چرا
    حالا دیگه آفلاین می تونم کار کنم درسته ؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: سینک نشدن اندروید استودیو ؟؟؟

    بله. مگر اینکه بخواید از کتابخانه ای استفاده کنید (چه این پروژه چه پروژه های بعدی) که تا این لحظه روی سیستمتون دانلود نشده

  8. #8

    نقل قول: سینک نشدن اندروید استودیو ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط seyed saeed مشاهده تاپیک
    سلام
    نیاز داشتم ویندوزم رو تعویض کنم بعد از تعویض و استفاده از V که شما گفتید مشکل حل شد البته قبلا هم از VP استفاده کرده بودم ولی نمی شد نمی دونم چرا
    حالا دیگه آفلاین می تونم کار کنم درسته ؟؟؟
    بله. مگر اینکه بخواید از کتابخانه ای استفاده کنید (چه این پروژه چه پروژه های بعدی) که تا این لحظه روی سیستمتون دانلود نشده

تاپیک های مشابه

  1. خطای اندروید استودیو (مشکل در سینک شدن)
    نوشته شده توسط mahtab14 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 مهر 1396, 07:38 صبح
  2. پخش شبکه های سیما در ویدیو ویو
    نوشته شده توسط NitroPlus در بخش Android Studio
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 22 فروردین 1393, 10:53 صبح
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آبان 1391, 18:38 عصر
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 15:39 عصر
  5. چگونه با استفاده از Visual Basic 6 یک استوانه ترسیم کنیم ؟؟؟
    نوشته شده توسط mkbo_webmaster در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 09:52 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •