نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined

  1. #1

    مشکل Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined

    Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined
    at HTMLUListElement.g (scripts.min.js:254)
    at HTMLUListElement.dispatch (jquery.js:25)
    at HTMLUListElement.q.handle (jquery.js:24)

    این خطا میادش خط 254 فایل scripts.min.js :

    کد HTML:
    [HTML]                function g(a) {                    if (!n && 1 === a.originalEvent.targetTouches.length) {                        var c = e(a),                            d = {                                pageX: c.pageX,                                pageY: c.pageY                            }, f = d.pageX - i.pageX,                            g = d.pageY - i.pageY;                        b(f, g), i = d;                        var h = (new Date).getTime(),                            k = h - j;                        k > 0 && (l.x = f / k, l.y = g / k, j = h), a.preventDefault()                    }                }
    [/HTML]

    خط 25 و 24 فایل jquery.js اینطوریه :
    w = /[+-]?(?:\d*\.|)\d+(?:[eE][+-]?\d+|)/.source,
    T = /\S+/g,
    مشکل چطوری حل میشه میدونین؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined

    کسی بلد نیست؟

تاپیک های مشابه

  1. ارور Uncaught TypeError: undefined is not a function
    نوشته شده توسط Mr.305 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 بهمن 1393, 03:47 صبح
  2. سوال: Uncaught TypeError: Illegal invocation
    نوشته شده توسط woeful در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 تیر 1393, 08:13 صبح
  3. the value of the property null or undefined, not a function object
    نوشته شده توسط bftarane در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 02:29 صبح
  4. مبتدی: علت این ارور چیست؟ Unable to get value of the property 'style': object is null or undefined
    نوشته شده توسط pedram114 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 آذر 1391, 03:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •