نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اضافه کردن kendo به پروژه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    80

    Question اضافه کردن kendo به پروژه

    با سلام
    من در حال نوشتن یه پروژه هستم که با توجه به نیاز قرار شد از ابزارهای kendo استفاده کنم. kendo ui for core نصب کردم و به منوی ویژوال استدیو هم اضافه شد.اما نمیدونم چجوری به پروژه خودم اضافه و استفاده کنم؟

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن kendo به پروژه

    درود
    1- فایل های css و js رو از محلی که کندو رو روی سیستم نصب کردی به شاخه wwwroot کپی کن و آدرس مسیر لود شدن اونها رو در برنامه ات تنظیم کن. این 3 مورد باید تنظیم بشن
    <script src="/js/kendo.web.min.js"></script>    <script src="/js/kendo.aspnetmvc.min.js"></script>
    <script src="/js/kendo.all.min.js"></script>

    2 - در فایل startup دستور زیر رو در ConfigureServices اضافه کن :
    services.AddKendo();

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن kendo به پروژه

    ضمنا این چهار css هم باید مسیر بدی

    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css/styles/kendo.common.min.css">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css/styles/kendo.rtl.min.css">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css/styles/kendo.default.min.css">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css/styles/kendo.mobile.all.min.css">

تاپیک های مشابه

  1. خطا در بسته شدن پنجره kendo ui (window kendo ui)
    نوشته شده توسط V E N U S در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1395, 11:44 صبح
  2. MultiSelect Kendo in Grid Kendo
    نوشته شده توسط m.yavari در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1394, 20:28 عصر
  3. سوال: Kendo
    نوشته شده توسط ali-akbarian در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1393, 15:12 عصر
  4. فرق kendo UI و Kendo wrapper چیست
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آبان 1393, 12:28 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •