نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال های ابتدایی در مورد C

  1. #1

    سوال های ابتدایی در مورد C

    سلام !

    این برنامه مثلا قراره یه عدد رو دریافت کنه و اعداد اول کوچکتر از اون رو نمایش بده ! موقع کامپایل کردن توی TC 2.01 هیچ ایرادی نمیگیره و کامپایل میشه , منتها خروجی نداره ! یعنی عدد رو میگیره و بعدش هیچی (یه getch اجرای میشه اون آخر هم) ! توی کامپایلر lcc-win32 ولی درست اجرا میشه فقط وقع کامپایل کردن وارنینگ میده دو تا !
    حالا سوالم اینه که اولا TC چرا خروجی نمیده ؟! مشکل زا کدهای منه دیگه , نه ؟!
    و اینکه چرا توی lcc-win32 وارنینگ میده ؟!
    Warning e:\lcc\a.c: 11  Statement has no effect
    Warning e:\lcc\a.c: 11 possible usage of n before definition

    اصولا وارنینگ گرفتن نشون دهنده ی اشکال در کد ئه ؟! یا صرفا حدس های کامپایلر ؟!
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>

    void main(void)
    {
    long int a,n;
    int check,i;
    clrscr();
    printf("Enter the number:");
    scanf("%d",&a);
    for(n==2;n<=a;n++) {
    if(n==2)
    check=1;
    for(i=2;i<=n/2;i++) {
    if((n%i)==0)
    {
    check=0;

    break;
    }
    check=1;
    }
    if(check==1)
    printf("%4d ",n);
    }
    getch();
    }


    ممنون !

  2. #2
    برنامه شما با یک تغییر جریی بخوبی کار میکنه تغییر را خودتان پیدا کنید
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    #include<iostream.h>
    int main()
    {
    long int a,n;
    int check,i;
    clrscr();
    cin>>a;
    for(n=2;n<=a;n++)
    {
    check=1 ;
    for(i=2;i<=n/2;i++)
    {
    if((n%i)==0) check=0;
    break;
    }

    if(check==1) cout<<n;
    }
    getch();
    }

  3. #3
    ممنون , الان که نگاه کردم دیدم که میتونم دو خط این رو حذف کنم , ولی بازم توی TC خروجی نداره
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>

    void main(void)
    {
    long int a,n;
    int check,i;
    clrscr();
    printf("Enter the number:");
    scanf("%d",&a);
    for(n==2;n<=a;n++) {
    check=1;
    for(i=2;i<=n/2;i++) {
    if((n%i)==0)
    {
    check=0;

    break;
    }

    }
    if(check==1)
    printf("%4d ",n);
    }
    getch();
    }


    وارنینگ های lcc-win32 هم همون قبلی هاست این دفعه برای خط
      for(n==2;n<=a;n++) {

    .

  4. #4
    عملگر == برای بررسی تساویــه
    برای انتساب باید از عملگر = استفاده کنید.

  5. #5
    ممنون ! ندیده بودمش , ولی بازم با TC هیچی نمیگیرم
    /
    اوه ! الان فهمیدم مشکل از long int بودن a و n هست مثل اینکه ! چون وقتی int کردمشون درست کار کرد ! چه اشکالی داره long int باشن ؟!

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •