نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: استفاده از تصاویر متحرک

  1. #1

    استفاده از تصاویر متحرک

    سلام بچه ها , من ی بازی دوبعدی درست کردم که باید بک گراند ایمج فرم متحرک باشه , برام فرقی نداره که بخوام گیفت بزارم یا نه فقط تحرکش برام مهمه.
    در مرحله اول که نمیدونم چرا فرمت های گیفت در بک گراند هیچ تحرکی ندارند .
    اگر راهی برای این ماجرا وجود داره که اوکی ...
    اگر نه من ی ایده دارم که نمیدونم چجوری پیادش کنم , اگر من 11 تا تصویر رو به عنوان بک گراند ایمج فرم با فاصله زمانی 200 میلی ثانیه نشون بدم مثل گیفت عمل میکنه , اما نمیدونم چطوری این کارو بکنم.
    ممنون میشم که سوال منو بدون پاسخ نزارید...تشکر.

  2. #2

    نقل قول: استفاده از تصاویر متحرک

    راه ساده استفاده از پیکچرباکس هست.

    در مورد راه دوم فقط میتونم بگم کار با تایمر را یاد بگیرید.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از تصاویر متحرک

    اخه روی صفحه پیکچرباکس زیاد دارم و نمیخام قاطی پاتی بشه , کار با تایمر رو بلدم اما نمیدونم چطوری کاری کنم که بین تصاویر فاصله زمانی ایجاد بشه و پخش پشت سر هم انها محدودیتی نداشته باشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: استفاده از تصاویر متحرک

    من از این روش برای دوتا تصویر استفاده کردم اما برای یازده تا نمیدونم
       private void timer3_Tick(object sender, EventArgs e)        {


    dC++‎‎‎‎;
    if (dc%2==1)
    {
    air.BackgroundImage = global::Game.Properties.Resources._1__1_;
    }

    else
    {
    air.BackgroundImage = global::Game.Properties.Resources._1__3_;
    }


    }



    ممنون میشم راهنماییم کنید , خیلی برام مهمه...تشکر

  5. #5

    نقل قول: استفاده از تصاویر متحرک

    عکسها رو از ریسورس حذف کنید.
    یک imageList به فرم اضافه کنید. عکسها رو به خصوصیت Images از همین کنترل اضافه کنید.
    در تیک تایمر ، از طریق اندیس Images میتونید به تصاویر دسترسی داشته باشید.

  6. #6

    نقل قول: استفاده از تصاویر متحرک

    منظورتون اینه که مثل یک ارایه باهاش کارکنم؟
    اما چطوری بین هر دو عکس ی وقفه زمانی تا پخششون ایجاد کنم؟
    امکانش هست یکم مبحثو بازش کنید , من تصاویرو در ایمیج لیست ادد کردم , کد فراخوانی و وقفه زمانی بینشون رو چطوری بزنم؟

  7. #7

    نقل قول: استفاده از تصاویر متحرک

    نقل قول نوشته شده توسط peyman.kh مشاهده تاپیک
    منظورتون اینه که مثل یک ارایه باهاش کارکنم؟
    اما چطوری بین هر دو عکس ی وقفه زمانی تا پخششون ایجاد کنم؟
    امکانش هست یکم مبحثو بازش کنید , من تصاویرو در ایمیج لیست ادد کردم , کد فراخوانی و وقفه زمانی بینشون رو چطوری بزنم؟
    بله، این دیگه الگوریتم هست و ربطی به زبان cشارپ نداره؛
    یک شمارنده(اندیس) که از 0 شروع میشه تعریف کنید که در سطح کلاس تعریف شده باشه.
    در تیک تایمر عکس با اندیس را نمایش دهید.
    یکی به این اندیس اضافه کنید
    اگر اندیس فراتر از حد مجاز شد، مقدارش رو مجددا 0 کنید.

  8. #8

    نقل قول: استفاده از تصاویر متحرک

    من اشنایی خیلی زیادی با ایمیج لیست ندارم , امکانش هست بگین با چه کدی اندیس ایمیج لیست رو فراخوانی کنم , داخل اینترنت چیزی ازش ندیدم,تشکر فراوون.

  9. #9

    نقل قول: استفاده از تصاویر متحرک

       private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)        {
    a++;
    if (a == 1)
    {
    this.BackgroundImage = global::test.Properties.Resources._1;
    }
    else if (a == 2)
    {
    this.BackgroundImage = global::test.Properties.Resources._2;
    }
    else if (a == 3)
    {
    this.BackgroundImage = global::test.Properties.Resources._3;
    }
    else if (a == 4)
    {
    this.BackgroundImage = global::test.Properties.Resources._4;
    }
    else if (a == 5)
    {
    this.BackgroundImage = global::test.Properties.Resources._5;
    }
    else if (a == 6)
    {
    this.BackgroundImage = global::test.Properties.Resources._6;
    }
    else if (a == 7)
    {
    this.BackgroundImage = global::test.Properties.Resources._7;
    }
    else if (a == 8)
    {
    this.BackgroundImage = global::test.Properties.Resources._8;
    }
    else if (a == 9)
    {
    this.BackgroundImage = global::test.Properties.Resources._9;
    }
    else if (a == 10)
    {
    this.BackgroundImage = global::test.Properties.Resources._10;
    }
    else if (a == 11)
    {
    this.BackgroundImage = global::test.Properties.Resources._11;
    a = 0;
    }

  10. #10

    نقل قول: استفاده از تصاویر متحرک

    سلام من یک آموزش ویدئویی ساختم که شاید کمک کنه.
    http://uupload.ir/view/evx3_imagelist.rar/
    راستی ببخشید من حواسم نبود که مسیر حرکت رو غیرفعال کنم، یکم ویدئو بد شده
    آخرین ویرایش به وسیله ASHKANLAEI : جمعه 29 شهریور 1398 در 15:49 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد تصاویر تصادفی با ستفاده از کلاس random
    نوشته شده توسط kahrobaa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 دی 1391, 20:02 عصر
  2. سوال: ویرایش تصاویر ذخیره شده در database با استفاده از linq
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 20:13 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1390, 18:25 عصر
  4. سوال: آیا این مطلب درسته که سایتهای فارسی بیش از حد از تصاویر استفاده می کنن؟
    نوشته شده توسط i-php-i در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1390, 16:09 عصر
  5. حرفه ای: استفاده از تصاویر 32 بیتی png در وی بی بدون استفاده از کامپوننت
    نوشته شده توسط pcdownload.bloghaa.com در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1389, 21:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •