نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پخش هم زمان چند فایل صوتی

  1. #1

    پخش هم زمان چند فایل صوتی

    سلام به همگی , ی سوال مبهم دارم , من با کد زیر
     SoundPlayer START = new SoundPlayer(@"C:\Users\peyman\Desktop\my solutions\Game\theme_igm1.WAV");
    START.Play();

    یک موزیک پخش میکنم اما میخوام یک صدای چند ثانیه ای هم با فشردن یک کلید پخش بشه و البته که تا اینجا مشکلی نیست , مشکل اصلی از زمانی شروع میشه که موزیک دوم پخش میشه و موزیک اول رو یه کل قطع میکنه.

    اینم کل کد مربوط به صدا:
        private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)        {
    if (e.KeyData == Keys.Space)
    {
    fir();
    SoundPlayer soundPlayer = new SoundPlayer(@"C:\Users\peyman\Desktop\my solutions\Game\explosion_flashbang_02.WAV");
    soundPlayer.Play();
    }


    else if (e.KeyData == Keys.S)
    {
    sb++;
    start();
    SoundPlayer START = new SoundPlayer(@"C:\Users\peyman\Desktop\my solutions\Game\theme_igm1.WAV");
    START.Play();










    }




    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: پخش موزیک درهم

    سلام
    میتونید از کتابخانه NAudio استفاده کنید
    https://archive.codeplex.com/?p=naudio
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: پخش هم زمان چند فایل صوتی

    در قسمتی از کاربرد های این کتابخانه این متن اورده شده بود
    Read and Write standard .WAV filesMix and manipulate audio streams using a 32 bit floating mixing

    و گفته بود که :
    پرونده های WAV استاندارد را بخوانید و بنویسیدجریان های صوتی را با استفاده از یک موتور اختلاط شناور 32 بیتی مخلوط و دستکاری کنید

    این همون چیزی هست که میخوام؟
    اما چجوری از این کتابخانه استفاده کنم , با چه کدی ؟
    چطوری این کتابخانه رو اضافه کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برنامه ای برای تشخیص تگ های صوتی موجود در فایل های صوتی !
    نوشته شده توسط mig_mig در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1393, 22:06 عصر
  2. سوال: محافظت از فایلهای صوتی برنامه
    نوشته شده توسط afshines در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 13:07 عصر
  3. سوال: کپی قسمتی از فایل صوتی در فایل صوتی دیگر
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 20 آذر 1391, 10:15 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1391, 16:52 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1388, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •