نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل با سرچ لحظه‌ای

  1. #1

    مشکل با سرچ لحظه‌ای

    با سلام و احترام
    من یک فرم دارم که جستجوی کلمات لجظه ای رو انجام میدهد بین اون دیتایی که دارم فرمم از یک سابفرم هم تشکیل شده است، که با query اون سرچ انجام شده و مقداری کد نویسی.
    الان مشکلی که هست وقتی تو اون فرم که به نوعی مثل تیبل هم هست وقتی ستونی را فیلتر میکنم و بعدش از فیلتر در میارم دیگه عمل سرچ به صورت کلمه ای دیگه انجام نمیشه تو حالت عادی حتی یک حرف هم وارد میکنم خودش به صورت خیلی سریع می گرده.
    به نظرتون این مشکل رو چطوری باید رفع کنم؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    با سلام
    من یک نمونه قرار دادم لطفاً ملاحضه میکنید ببینید مشکل از چیست تو حالت آدی وقتی یک حروف اسم فرد رو وارد میکنید سرچ عمل میکنه ولی وقتی فیلتر میکنید یک فیلد رو و سپس از حالت فیلتر بر میدارید دیگه سرچ کار نمیکنه
    frmsearch رو ببینید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    ملاحظه = ملاحضه؟
    عادی= آدی؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    ملاحظه = ملاحضه؟
    عادی= آدی؟
    سلام
    بله ببخشید اشتباه شد، راه حلی هست که اون مشکلی که گفتم درست بشه؟! من خیلی استفاده میکنم از این سرچ و وقتی ستونی را فیلتر میکنم و از حالت فیلتر در میارم دیگه سرچ عمل نمیکنه. مشکل از چیست؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام
    من یک فرم دارم که جستجوی کلمات لجظه ای رو انجام میدهد بین اون دیتایی که دارم فرمم از یک سابفرم هم تشکیل شده است، که با query اون سرچ انجام شده و مقداری کد نویسی.
    الان مشکلی که هست وقتی تو اون فرم که به نوعی مثل تیبل هم هست وقتی ستونی را فیلتر میکنم و بعدش از فیلتر در میارم دیگه عمل سرچ به صورت کلمه ای دیگه انجام نمیشه تو حالت عادی حتی یک حرف هم وارد میکنم خودش به صورت خیلی سریع می گرده.
    به نظرتون این مشکل رو چطوری باید رفع کنم؟
    ــــــــــــــــــــــــ
    سلام. خسته نباشید. من پیشنهاد می کنم شما در خصوصیات فرمتون نوار نویگشین باتن )navigation buttons رو فعال کنید و روی حالت yes قرار بدید و جستجوی خودتون رو در اونجا انجام بدین. من روی فایل شما تست کردم و جواب گرفتم. فکر می کنم حتی اگر جستجوی خودتون رو با ctrl+f انجام بدین بهتر جواب می گیرین تا از تکست باکسی که خودتون قرار دادید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    نقل قول نوشته شده توسط sadafminoo مشاهده تاپیک
    ــــــــــــــــــــــــ
    سلام. خسته نباشید. من پیشنهاد می کنم شما در خصوصیات فرمتون نوار نویگشین باتن )navigation buttons رو فعال کنید و روی حالت yes قرار بدید و جستجوی خودتون رو در اونجا انجام بدین. من روی فایل شما تست کردم و جواب گرفتم. فکر می کنم حتی اگر جستجوی خودتون رو با ctrl+f انجام بدین بهتر جواب می گیرین تا از تکست باکسی که خودتون قرار دادید.
    سلام نه اون جوری که گفتید نمی خوام، میخوام همینجوری باشه ولی از فیلتر در آوردم باز کار کنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    کار ساده رو بی دلیل پیچیده کردین!

    از نمونه پیوست استفاده کنین

    1.PNG

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    Option Compare Database
    Option Explicit
    Private Sub BtnClear_Click()
    ClearFilter
    End Sub
    Private Sub Form_Load()
    ClearFilter
    End Sub
    Private Sub SearchText_Change()
    Me.Names.Form.RecordSource = "SELECT * FROM NAMES WHERE FullName LIKE '*" & Me.SearchText.Text & "*' ORDER BY FullName"
    End Sub
    Sub ClearFilter()
    Me.SearchText = ""
    Me.Names.Form.RecordSource = "SELECT * FROM NAMES ORDER BY FullName"
    Me.SearchText.SetFocus
    End Sub

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    برنامه نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    برنامه نمونه
    سلام خیلی ممنون
    اینو میتونید تو اون فایل من اجرا کنید؟ من هرکاری میکنم نمیشه البته من مبتدی هستم
    آخرین ویرایش به وسیله parsa70 : چهارشنبه 10 مهر 1398 در 21:15 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    همین رو اوستا کنین!

  12. #12

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی

    فایل زیپ شده ضمیمه در پست استاد mazoolaghچرا باز نمیشه و ارور میده ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    نقل قول نوشته شده توسط G.hemati مشاهده تاپیک
    فایل زیپ شده ضمیمه در پست mazoolaghچرا باز نمیشه و ارور میده ؟
    سلام و روز خوش
    من دوباره هم چک کردم - مشکلی نبود
    از چه ورژن اکسس استفاده میکنین؟

  14. #14

    نقل قول: مشکل با سرچ لحظه‌ای

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش
    من دوباره هم چک کردم - مشکلی نبود
    از چه ورژن اکسس استفاده میکنین؟
    سپاس فراوان, ایراد از برنامه Winrar بنده بود و حل شد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •