نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارور در هنگام اجرای گزارش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mamad174
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    188

    Question ارور در هنگام اجرای گزارش

    سلام خدمت دوستان بنده با VS2015 و کریستال ریپورت ورژن 13 کار میکنم گزارشم رو طراحی کردم و در حالت طراحی نمایش داده میشه و لی زمانی که اجرا میشه صفحه سفید میمونه و ارور میده عکس رو ضمیمه میکنم ممنون میشم ایراد کارم رو بگید در اصل ارور فایل جاوا اسکریپت میده 1.png2.png

  2. #2

    نقل قول: ارور در هنگام اجرای گزارش

    سلام. هرچی تصویر داری از ریپورت حذف کن اجرا کن اگه متون نمایش داده شد مشکل از نحوه بکارگیری تصاویرته . اما در مورد اسکریپت و css که واسه صفحه وبه؟؟ یا چی؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mamad174
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    188

    نقل قول: ارور در هنگام اجرای گزارش

    تصویر لوگو رو حذف کردم بازم اجرا نمیشه با چند مرورگر هم تست کردم ارور جاوا اسکریپت داره

  4. #4

    نقل قول: ارور در هنگام اجرای گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط mamad174 مشاهده تاپیک
    تصویر لوگو رو حذف کردم بازم اجرا نمیشه با چند مرورگر هم تست کردم ارور جاوا اسکریپت داره
    شما الآن دارید برا سایتتون ی ریپورت می سازید. درسته؟! سایت رو دیباگ می کنید؟! صفحه اصلی درست نمایش داده می شه؟!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mamad174
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    188

    نقل قول: ارور در هنگام اجرای گزارش

    برنامه تحت وب هستش و به غیر از پیج گزارش باقی پروژه بدون مشکل اجرا میشه

  6. #6

    نقل قول: ارور در هنگام اجرای گزارش

    اون خطاها همه خطای فایل های مبدا هستش (RESOURCE) ی مرجع (Reference)هم توی پروژه ات ناشناسه! تو قسمت references ی نگاه بندازی پیداش می کنی رفعش کن- اون فایلهای دیگه رو هم که خطا داده باید به پروژه ات بشناسونی (پروژه) به فایلها دسترسی نداره


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •