نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نشانه گذاری aggregateRating

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    71

    Question نشانه گذاری aggregateRating

    با سلام
    من وبسایتم رو با استفاده از زبان اسکیما نشانه گذاری کردم. همه چیش اکیه فقط قسمتی که ستاره های امتیازدهی هست رو مشکل دارم.
    عکس زیر رو ببینید لطفا:
    c8904a30-5d61-4cf5-887b-779db44ad806.png

    بعد کد زیر رو اضافه میکنم:

    <span itemprop="itemReviewed">5</span>بعد این خطا رو میده:
    Untitled.png
    کل کدی هم که واسه این قسمت دارم اینه:

    <div class='rating-stars text-center' itemprop="aggregateRating" itemscope itemtype="http://schema.org/AggregateRating">
    <ul id='stars' class="no-margin">
    <li class='star' title='Poor' data-value='1'>
    <i class='fa fa-star fa-fw'></i>
    </li>
    <li class='star' title='Fair' data-value='2'>
    <i class='fa fa-star fa-fw'></i>
    </li>
    <li class='star' title='Good' data-value='3'>
    <i class='fa fa-star fa-fw'></i>
    </li>
    <li class='star' title='Excellent' data-value='4'>
    <i class='fa fa-star fa-fw'></i>
    </li>
    <li class='star' title='WOW!!!' data-value='5'>
    <i class='fa fa-star fa-fw'></i>
    </li>
    </ul>
    <div class="rating">
    <span itemprop="ratingValue">1</span>
    <span> | </span>
    <span itemprop="reviewCount">2</span>
    <span> رای</span>
    <span itemprop="itemReviewed">5</span>
    </div>
    <div class="clearfix"></div><br/>
    </div>

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    71

    نقل قول: نشانه گذاری aggregateRating

    یعنی هیچ کس اسکیما کار نکرده؟

  3. #3

    نقل قول: نشانه گذاری aggregateRating

    شما باید itemtype را مشخص کنید:
    <div itemscope itemtype="http://schema.org/Product">
    <span itemprop="name">Kenmore White 17" Microwave</span>
    </div>


    itemtype می تواند یکی از موارد زیر باشد:
    Book
    Course
    CreativeWorkSeason
    CreativeWorkSeries
    Episode
    Event
    Game
    HowTo
    LocalBusiness
    MediaObject
    Movie
    MusicPlaylist
    MusicRecording
    Organization
    Product
    Recipe
    SoftwareApplication

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    71

    نقل قول: نشانه گذاری aggregateRating

    خب من اینو تو صفحه مقاله هام اضافه کردم. که از این itemtype استفاده میکنه:
    <div itemscope itemtype="http://schema.org/Article">

  5. #5

    نقل قول: نشانه گذاری aggregateRating

    اونوقت تگ مربوط به امتیاز در داخل تگ مشخصات محصول قرار دارد؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    71

    نقل قول: نشانه گذاری aggregateRating

    اره . البته من از مقاله دارم استفاده میکنم نه محصول. تگ امتیاز هم داخل تگ مقاله هست.
    ولی از سایت وبسیما هم پرسیدم این جواب رو دادن:
    سلام دوست عزیز
    در حال حاضر (تقریبا از یک هفته پیش) گوگل استفاده از سیستم امتیازدهی را برای مقالات توصیه نمیکند و نمایش آنها برای مقالات در صفحه نتایج جستجوی گوگل متوقف شده است. پیشنهاد میکنم از این روش در مقالات خود استفاده نکنید.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •