نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ویژوال بیسیک

  1. #1

    ویژوال بیسیک

    سلام خسته نباشید.
    ببخشید یک سوال داشتم این که چطور من می تونم مثلا یک فرمی تو ویژوال بیسیک دارم و در قسمت ثبت نام تمام مشخصات رو همراه با عکس فرد ذخیره می کنیم اما من می خوام یک محدودیت ایجاد بشه که اگه حجم عکس مثلا بزرگتر از 500 پیکسل یا 500 کیلو بایت بشه عکس رو ذخیره نکنه و اگر کوچیکتر از این مقدار شد ان را ذخیره کند.
    اگه کدی چیزی داشتین لطفا به ایمیل من ارسالش کنید با تشکر از همه شما دوستان
    javad2887@yahoo.com

  2. #2

    نقل قول: ویژوال بیسیک

    سلام دوست عزیز شما رو به گروه برنامه نویسی وی بی 6 دعوت می کنم اونجا راحتر می تونید سوالتتون رو بپرسید ...


    https://t.me/joinchat/B09fd0MB7Jot3YhvLcPBjg

  3. #3

    نقل قول: ویژوال بیسیک

    در مورد اون سوالت هم .... می تونید از Filelen خود وی بی استفاده کنید ..


        If FileLen(FlatEdit14.Text) > 200000 Then

    MsgBox ("حجم عکس نباید بیشتر از 200 کیلو بایت باشد ."), vbInformation
    Image1.Picture = LoadPicture("")
    FlatEdit14.Text = ""


    End If



تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 25 دی 1393, 18:37 عصر
  2. ویژوال بیسیک روی ویندوز سون مشکل یونیکد دارد
    نوشته شده توسط militi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1392, 17:47 عصر
  3. سوال: چرا با ویژوال بیسیک نمیشه فایل hosts رو در ویندوز سون7 رو ادیت کرد ؟
    نوشته شده توسط elimiz در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 01 دی 1390, 08:11 صبح
  4. اشکال در اتصال فرم ساخته شده با ویژوال بیسیک با دیتابیس اکسس روی هاست ویندوز
    نوشته شده توسط siaxxx62 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 02:33 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 12:49 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •