نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سلام من میخوام وب سرویس زیر رو داخل PHP استفاده کنم و کدهای زیر رو هم نوشتم ولی جواب نمی دهد

  1. #1

    سلام من میخوام وب سرویس زیر رو داخل PHP استفاده کنم و کدهای زیر رو هم نوشتم ولی جواب نمی دهد

    http://samanservice.ir/TravisService.asmx?wsdl

    کد :

    <html>
    <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title></title>
    </head>
    <body>
    <?php
    $xml = '<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>' ;
    require_once 'lib/nusoap.php';
    $param=array("username"=>"Ws@Travelgasht","passwor d"=>"F76rTvWsJh6");
    $Client=new nusoap_client('http://samanservice.ir/TravisService.asmx?wsdl',true);
    $response= $Client->call('getCountries',$param);
    $xml = simplexml_load_string($response);
    var_dump($xml->channel->item->title);
    //var_dump($response);
    // echo"<select>";
    // SimpleXMLElement simplexml_load_file ( string $filename [, string $class_name = "TISCountryInfo" [, int $options = 0 [, string $ns = "" [, bool $is_prefix = false ]]]] )
    foreach($response as $key=>$val)
    {
    foreach($val as $k=>$v){
    echo $k;
    // echo("<option value=".$k." style='width:300px'>".$v->title."</option>");
    }
    }
    // echo"</select>";
    ?>
    </body>
    </html>

  2. #2

    نقل قول: سلام من میخوام وب سرویس زیر رو داخل PHP استفاده کنم و کدهای زیر رو هم نوشتم ولی جواب نمی ده

    سلام من کد تون رو نتونستم امتحان کنم، ولی یک مشکل تایپی پیدا کردم: در خط 10 passwor d را به password تغییر دهید.

  3. #3

    نقل قول: سلام من میخوام وب سرویس زیر رو داخل PHP استفاده کنم و کدهای زیر رو هم نوشتم ولی جواب نمی ده

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    سلام من کد تون رو نتونستم امتحان کنم، ولی یک مشکل تایپی پیدا کردم: در خط 10 passwor d را به password تغییر دهید.
    ممنون از وقتی که گذاشتید .
    من به این کد رسیدم میشه این رو هم چک کنید
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>hi</title>
    </head>
    <body>
    <?php
    require('lib/nusoap.php');
    $param1 = "ws@FadaeeTravis";
    $param2 ="Fd@tr466uopm436s";
    $client=new nusoap_client('http://samanservice.ir/TravisService.asmx?WSDL');
    try{
    $response = $client->call('getCountries',array("username"=>"$param1"," password"=>"$param2"));
    } catch (Exception $e){
    $e->getMessage();
    }
    var_dump($response);
    ?>
    </body>
    </html>

  4. #4

    نقل قول: سلام من میخوام وب سرویس زیر رو داخل PHP استفاده کنم و کدهای زیر رو هم نوشتم ولی جواب نمی ده

    روز بخیر

    از دستورات زیر استفاده کنید:

    require('nusoap.php');
    $param1 = "ws@FadaeeTravis";
    $param2 ="Fd@tr466uopm436s";
    $client=new nusoap_client('http://samanservice.ir/TravisService.asmx?WSDL', true);
    $client->soap_defencoding = 'UTF-8';
    $client->decode_utf8 = false;
    try{
    $response = $client->call('getCountries',array("username"=>$param1,"pa ssword"=>$param2));
    } catch (Exception $e){
    $e->getMessage();
    }
    var_dump($response);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: سلام من میخوام وب سرویس زیر رو داخل PHP استفاده کنم و کدهای زیر رو هم نوشتم ولی جواب نمی ده

    نقل قول نوشته شده توسط sahar06 مشاهده تاپیک
    ممنون از وقتی که گذاشتید .
    من به این کد رسیدم میشه این رو هم چک کنید
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>hi</title>
    </head>
    <body>
    <?php
    require('lib/nusoap.php');
    $param1 = "ws@FadaeeTravis";
    $param2 ="Fd@tr466uopm436s";
    $client=new nusoap_client('http://samanservice.ir/TravisService.asmx?WSDL');
    try{
    $response = $client->call('getCountries',array("username"=>"$param1"," password"=>"$param2"));
    } catch (Exception $e){
    $e->getMessage();
    }
    var_dump($response);
    ?>
    </body>
    </html>
    لطفا کد ها را داخل تگ کد قرار دهید تا بتوانیم به درستی به شما کمک کنیم .

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1395, 11:53 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1388, 17:01 عصر
  3. حرکت زیر نویس در زیر کادر برنامه
    نوشته شده توسط spenans در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 20 آبان 1384, 00:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •