نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت چند مقدار در هر ردیف فرم در سمت سرور

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    دریافت چند مقدار در هر ردیف فرم در سمت سرور

    با سلام خدمت دوستان
    من یه فرم دارم که در هر ردیف اون یک چک باکس و دو تکس باکس وجود دارد حالا من می خواهم این فرم رو یکجا به سمت سروم بفرستم و اونجا بتونم ردیف هایی که کاربر چکباکس اونا رو تیک زده رو بتونم مقادیر اون دوتا تکس باکس هر ردیف رو بگیرم چطوری می تونم این کارو بکنم واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: دریافت چند مقدار در هر ردیف فرم در سمت سرور

    جوایش به نظر ساده و واضح میاد
    یه VAR_DUMP بگیر از $_POS ببین داده ها چجوری ارسال میشن وقتی تیک میزنی و و برای مواردی که تیک نزدی
    کجاش رو مشکل داری ؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: دریافت چند مقدار در هر ردیف فرم در سمت سرور

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    جوایش به نظر ساده و واضح میاد
    یه VAR_DUMP بگیر از $_POS ببین داده ها چجوری ارسال میشن وقتی تیک میزنی و و برای مواردی که تیک نزدی
    کجاش رو مشکل داری ؟!
    بله اما من وقتی مثلا 3 تا رو تیک میزنم یه ارایه که برای چکباکس ها رفته 3 تا هست اما ارایه ای که برا توضیحات رفته 30 تا و اینجوری نمی تونم با پیمایش هر ردیف رو داشته باشم

  4. #4

    نقل قول: دریافت چند مقدار در هر ردیف فرم در سمت سرور

    بله اما من وقتی مثلا 3 تا رو تیک میزنم یه ارایه که برای چکباکس ها رفته 3 تا هست اما ارایه ای که برا توضیحات رفته 30 تا و اینجوری نمی تونم با پیمایش هر ردیف رو داشته باشم
    بهتره که نمونه کدتون را اینجا قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: دریافت چند مقدار در هر ردیف فرم در سمت سرور

    همونجوری که دوستمون گفتن کد بزارید که مشخص بشه منظورتون چیه چون الان نمیشه متوجه شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •