نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: C++‎

  1. #1

    C++‎

    سلام مدتی دارم روی سوکت پروگرمینگ کار میکنم درC++‎‎‎‎سورس فایل کلینت رو نوشتم ولی یه مشکلی هست وقتی کامپایل میکنم C:\Users\gh&f\AppData\Local\Temp\ccSon8Sg.ointerne t.cpp:(.text+0x64): undefined reference to `__imp_inet_addr'

    این ارورو میده فکر میکنم باید کتابخونه ws_32.lib رواضافه کنم تا حل شه ولی نمیدونم چطور خواهش میکنم کمکم کنید بدجورگیرکردم ممنون

  2. #2

    نقل قول: C++‎

    نقل قول نوشته شده توسط m.fazelsabzalipoor مشاهده تاپیک
    سلام مدتی دارم روی سوکت پروگرمینگ کار میکنم درC++‎‎‎‎‎سورس فایل کلینت رو نوشتم ولی یه مشکلی هست وقتی کامپایل میکنم C:\Users\gh&f\AppData\Local\Temp\ccSon8Sg.ointerne t.cpp:(.text+0x64): undefined reference to `__imp_inet_addr'

    این ارورو میده فکر میکنم باید کتابخونه ws_32.lib رواضافه کنم تا حل شه ولی نمیدونم چطور خواهش میکنم کمکم کنید بدجورگیرکردم ممنون
    بهتر بود قسمتی که سوکت را open & declare میکنید را قرار میداید تا بهتر راهنمایی بشید!
    ولی این پیغام مبنی براین هست که نمی تونه به این ماکرو
    `__imp_inet_addr دسترسی داشته باشه!
    در سایت iostream.ir دراین بخش <http://bit.ly/2ltWh2G> در حال نوشتن مستنداتی راجع به سوکت پروگرمینگ هستم پیشنهاد میکنم مطالعه کنید.!


  3. #3

    نقل قول: C++‎

    ممنون از راهنماییتون سوال منم همینه چرا به این تابع دسرسی نداره
    کامپیلر برام خطای نحوی نمیگیره ولی رانم نمیتونم بکنم

    ("recSin.sin_addr.S_un.S_addr=inet_addr("185.41.2. 7
    ;recSin.sin_family=AF_INET
    ;(recSin.sin_port=htons(3490
    ;(memset(&(recSin.sin_zero),'\0',8
    ;(wVersionRequested=MAKEWORD(2,0
    ;((if(WSAStartup(wVersionRequested,&wsaData
    {("printf("\n error on init socket\n"
    ;(exit(1
    }
    ;(intSocket=socket(AF_INET,SOCK_STREAM,0
    (if(intSocket==INVALID_SOCKET
    {;(printf("error on create socket\n"
    ;()WSACleanup
    ;(exit(1
    این کدارو زدم خواهش میکنم کمک کنید.حتما بایداین کارو انجام بدم

  4. #4

    نقل قول: C++‎

    نقل قول نوشته شده توسط m.fazelsabzalipoor مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون سوال منم همینه چرا به این تابع دسرسی نداره
    کامپیلر برام خطای نحوی نمیگیره ولی رانم نمیتونم بکنم

    ("recSin.sin_addr.S_un.S_addr=inet_addr("185.41.2. 7
    ;recSin.sin_family=AF_INET
    ;(recSin.sin_port=htons(3490
    ;(memset(&(recSin.sin_zero),'\0',8
    ;(wVersionRequested=MAKEWORD(2,0
    ;((if(WSAStartup(wVersionRequested,&wsaData
    {("printf("\n error on init socket\n"
    ;(exit(1
    }
    ;(intSocket=socket(AF_INET,SOCK_STREAM,0
    (if(intSocket==INVALID_SOCKET
    {;(printf("error on create socket\n"
    ;()WSACleanup
    ;(exit(1
    این کدارو زدم خواهش میکنم کمک کنید.حتما بایداین کارو انجام بدم
    با کامپایلر mingw تو ویندوز کامپایل میکنید؟ یعنی از IDE های مثل eclips , clion , ... استفاده میکنید به همین علت قطعا کامپایلری که دارید mingw هست!!
    اگر اینطوره که باید از کامپایلر gcc تحت لینوکس حتما استفاده کنید! ویا اگر میخواهید تحت ویندوز سوکت باز کنید باید از قواعد winsock استفاده کنید و در ضمن حتما هم با visualc کامپایل کنید برنامه را تا اجرا بشه!

  5. #5

    نقل قول: C++‎

    ببنید تومحیط ++dev c کار میکنم کامپیلرشم Tdm-gcc

  6. #6

    نقل قول: C++‎

    این جا رو یک نگاه کنید :
    https://stackoverflow.com/questions/...ng-under-mingw
    از Code::Blocks استفاده کنید تا راحت تر باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •