نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: باز کردن کشوی پول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    388

    باز کردن کشوی پول

    من برای 1 صندوق فروشگاهی دارم کد میزنم که کشوی پول رو هم میشه به فیش پرینتر وصل کرد هم به خود سیستم صندوق.اتصالش هم با یه فیش RJ12 هستش .حالا نمیخام با پرینت گرفتن کشو باز بشه میخام مثلا از یه Button استفاىه كنم .ممکنه راهنمایی کنین؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,070

    نقل قول: باز کردن کشوی پول

    شما مشخص نکردید نحوه دستور دادن به کشو برای باز شدن به چه صورت هست.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    388

    نقل قول: باز کردن کشوی پول

    سلام جناب کرامتی .
    در حال حاضر وقتی پرینت میفرستم کشو باز میشه.چون Rj12 به فیش پرینتر وصله. من میتونم کشو رو به خود ماشین صندوق هم وصل کنم. تو این حالت اصلا هیچ ایده ای ندارم که چه دستوری توی .net کدهای بازکردن کشو رو میتونه ارسال کنه. یعنی من قاعدتا باید اون کدها رو (که نمیدونم اصلا چی هستن) به پورت rj12 ارسال کنم و دیگر هیچ...
    سپاس

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,070

    نقل قول: باز کردن کشوی پول

    اینکه پرینت بفرستید کشو باز بشه یک رویه اشتباهه که بهرحال جواب داده.

    انجام رویه صحیح اش نیازمند مقداری آشنایی با الکترونیک است. کابل RJ12 استاندارد 4 رشته سیم داره. بالطبع پورت های سریال نمی توانند تامین کننده ولتاژ/شدت جریان مورد نیاز برای باز کردن کشو باشند، بنابراین ارسال پرینت احتمالا داره باعث میشه با یک پالس کوچک مدار یا ترانزیستوری که در سمت کشو مسئول باز کردن هست تحریک بشه و کشو باز بشه.

    برای انجام اصولی ماجرا، یک کابل ساده حاول همون 4 تا سیم رو از یک طرف به کشو وصل کنید، و سمت دیگرش رو لخت کنید. یکی یکی کابل ها رو برای مدت کوتاه (نیم ثانیه) به هم بچسبانید ببینید اتفاقی میافته یا نه. اگر شد خبر بدید. اگر نشد در قالب پاسخی که اینجا میدم بیشتر از این نمی تونم کاری کنم (نیاز به ویزیت بالینی بیمار از نزدیک هست).


تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ی نصب کامپوننت بر روی xe5 و درخواست کامپوننت الفا برای این ورژن
    نوشته شده توسط sajioo در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 23:50 عصر
  2. نتوانستن دراگ کردن کامپونت های جانوس از منوی ابزار روی فرم در سی شارپ
    نوشته شده توسط mm26363@yahoo.co.uk در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 فروردین 1393, 22:29 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 26 اسفند 1391, 08:26 صبح
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1390, 23:23 عصر
  5. با چه کامپوننت یا روشی میتونم روی تی وی کارت کنترل داشته باشم؟
    نوشته شده توسط stratoolakh در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 17:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •