نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: باز کردن کشوی پول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    391

    باز کردن کشوی پول

    من برای 1 صندوق فروشگاهی دارم کد میزنم که کشوی پول رو هم میشه به فیش پرینتر وصل کرد هم به خود سیستم صندوق.اتصالش هم با یه فیش RJ12 هستش .حالا نمیخام با پرینت گرفتن کشو باز بشه میخام مثلا از یه Button استفاىه كنم .ممکنه راهنمایی کنین؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,143

    نقل قول: باز کردن کشوی پول

    شما مشخص نکردید نحوه دستور دادن به کشو برای باز شدن به چه صورت هست.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    391

    نقل قول: باز کردن کشوی پول

    سلام جناب کرامتی .
    در حال حاضر وقتی پرینت میفرستم کشو باز میشه.چون Rj12 به فیش پرینتر وصله. من میتونم کشو رو به خود ماشین صندوق هم وصل کنم. تو این حالت اصلا هیچ ایده ای ندارم که چه دستوری توی .net کدهای بازکردن کشو رو میتونه ارسال کنه. یعنی من قاعدتا باید اون کدها رو (که نمیدونم اصلا چی هستن) به پورت rj12 ارسال کنم و دیگر هیچ...
    سپاس

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,143

    نقل قول: باز کردن کشوی پول

    اینکه پرینت بفرستید کشو باز بشه یک رویه اشتباهه که بهرحال جواب داده.

    انجام رویه صحیح اش نیازمند مقداری آشنایی با الکترونیک است. کابل RJ12 استاندارد 4 رشته سیم داره. بالطبع پورت های سریال نمی توانند تامین کننده ولتاژ/شدت جریان مورد نیاز برای باز کردن کشو باشند، بنابراین ارسال پرینت احتمالا داره باعث میشه با یک پالس کوچک مدار یا ترانزیستوری که در سمت کشو مسئول باز کردن هست تحریک بشه و کشو باز بشه.

    برای انجام اصولی ماجرا، یک کابل ساده حاول همون 4 تا سیم رو از یک طرف به کشو وصل کنید، و سمت دیگرش رو لخت کنید. یکی یکی کابل ها رو برای مدت کوتاه (نیم ثانیه) به هم بچسبانید ببینید اتفاقی میافته یا نه. اگر شد خبر بدید. اگر نشد در قالب پاسخی که اینجا میدم بیشتر از این نمی تونم کاری کنم (نیاز به ویزیت بالینی بیمار از نزدیک هست).

  5. #5

    نقل قول: باز کردن کشوی پول

    با سلام
    من هم با چنین مشکلی روبه رو هستم
    البته یه نرم افزار دارم که داخل اون به این کد اشاره کرده یعنی وقتی این کد رو بر میدارم دیگه عمل نمیکنه چون دیگه اون نرم افزار قبلی ببه دردم نمیخوره مجبورم همیشه باز نگه دارم

    1B;70;00;19;ff;
    کد دستور قفل صندوق

    وقتی اینو برمیدارم از کار میفته ایا میشه فقط یه دکمه باشه که این کارو برام انجام بده؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,416

    نقل قول: باز کردن کشوی پول

    قبلا من این مشکل رو حل کردم ، از ایـــــنـــــجــــا مشکل ات رو پیگیری کن

    کشوی پول برق اش رو از فیش پرینتر میگیره و میتونید این برق رو فعال کنید از طریق همون کابل RJ12، فقط کافیه یکسری بایت استرینگ رو به فیش پرینتر ارسال کنید که درب صندوق باز میشه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    پست
    1,021

    نقل قول: باز کردن کشوی پول

    نقل قول نوشته شده توسط depnet مشاهده تاپیک
    با سلام
    من هم با چنین مشکلی روبه رو هستم
    البته یه نرم افزار دارم که داخل اون به این کد اشاره کرده یعنی وقتی این کد رو بر میدارم دیگه عمل نمیکنه چون دیگه اون نرم افزار قبلی ببه دردم نمیخوره مجبورم همیشه باز نگه دارم

    1B;70;00;19;ff;
    کد دستور قفل صندوق

    وقتی اینو برمیدارم از کار میفته ایا میشه فقط یه دکمه باشه که این کارو برام انجام بده؟؟
    اون بایت های فرمان که شما باید ارسال کنید رو که خودتون دارید :

    1B;70;00;19;ff;

    تعریف آرایه اش اینطوری میشه :

    byte[] codeOpenCashDrawer = new byte[] { 0x1B, 0x70, 0x00, 0x19, 0xFF };


    نحوه ارسال این بایت ها به پرینتر هم که در این تاپیک و یک پست خاص توسط کاربر گرامی NasimBamdad مشخص شده :

    چه طوری باید درب صندوق فروشگاهی رو باز کرد

    شما صرفا باید اون سطر تعریف codeOpenCashDrawer در کد رو با همین سطر کد بالا تعویض کنید، چون بایت هایی که در اون تاپیک به پرینتر ارسال شده با بایت های فرمان شما متفاوته.
    اگر خواستید می توانید if رو هم درحذف کنید تا نیازی به تایید در پنجره پرینتر نباشه.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,416

    نقل قول: باز کردن کشوی پول

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    اون بایت های فرمان که شما باید ارسال کنید رو که خودتون دارید :

    1B;70;00;19;ff;

    تعریف آرایه اش اینطوری میشه :

    byte[] codeOpenCashDrawer = new byte[] { 0x1B, 0x70, 0x00, 0x19, 0xFF };


    نحوه ارسال این بایت ها به پرینتر هم که در این تاپیک و یک پست خاص توسط کاربر گرامی NasimBamdad مشخص شده :

    چه طوری باید درب صندوق فروشگاهی رو باز کرد

    شما صرفا باید اون سطر تعریف codeOpenCashDrawer در کد رو با همین سطر کد بالا تعویض کنید، چون بایت هایی که در اون تاپیک به پرینتر ارسال شده با بایت های فرمان شما متفاوته.
    اگر خواستید می توانید if رو هم درحذف کنید تا نیازی به تایید در پنجره پرینتر نباشه.
    منونم و سپاس ، در واقع اون IF رو بنده هم حذف کردم ، ولی خوب برای درک بهتر گذاشتمش.

    به نظر شما چه طوری میشه بسته شدن درب رو فهمید؟ اینکه بفهمیم درب صندوق بسته شده یا نه!؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    پست
    1,021

    نقل قول: باز کردن کشوی پول

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    منونم و سپاس ، در واقع اون IF رو بنده هم حذف کردم ، ولی خوب برای درک بهتر گذاشتمش.

    به نظر شما چه طوری میشه بسته شدن درب رو فهمید؟ اینکه بفهمیم درب صندوق بسته شده یا نه!؟
    من سابقه کار با این صندوق ها رو ندارم، به همین جهت خودم شخصا نمی تونم کدی رو رویشون امتحان کنم و به جواب برسم.

    اما میدونم که در کتابخانه Microsoft.PointOfService مایکروسافت برای CashDrawer مشخصه DrawerOpened وجود داره که میتونه وضعیت صندوق هایی که اعلام وضعیت رو ساپورت میکنند برگردونه.

    جدا از اون، بررسی مشخصات فیش پرینتر با WMI خیلی ساده است، ولی بعید میدونم در مشخصات WMI برای فیش پرینتر چیزی مربوط به صندوق و وضعیتش پیدا بشه، چون قاعدتا سخت افزارهای مستقلی هستند و دلیلی نداره وضعیت صندوق در مشخصات فیش پرینتر لیست بشه.
    غیر از این، در همون Print Spooler API که با DllImport("winspool.Drv") بهش رجوع کردید و از تابع WritePrinter اش برای ارسال بایت های فرمان به پرینتر استفاده کردید، تابع ReadPrinter ای وجود داره که بتونه از پرینتر بایت های وضعیت رو بخونه.
    یعنی اول کد فرمانی به پرینتر ارسال کنیم که وضعیت صندوق رو اعلام کنه و بعد با ReadPrinter اون وضعیت رو دریافت کنیم. ولی نه کد فرمان مناسبی که وضعیت صندوق رو اعلام می کنه میدونیم که طبعا برای هر نوع صندوقی می تونه متفاوت باشه و نه مطمئن هستیم که پرینتر همچین واسطه شدنی رو پشتیبانی می کنه.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,416

    نقل قول: باز کردن کشوی پول

    ببنید چیزی که بنده متوجه اش شدم صندوق ها 2 نوع هستند
    1- مستقل و با کابل USB یا سریال مستقیم به کامپیوتر وصل میشوند و با POS ماکروسافت خیلی راحت میشه باهاشون کارکرد
    2- غیر مستقل و با RJ12 ، از طریق یک واسط مثل فیش پرینتر فرمانی برای فعال کردن برق و باز کردن درب صندوق استفاده میشوند ( باید سعی کنم ببینم میشه با اون ReadPrinter میشه این کار کرد یا نه)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ی نصب کامپوننت بر روی xe5 و درخواست کامپوننت الفا برای این ورژن
    نوشته شده توسط sajioo در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 23:50 عصر
  2. نتوانستن دراگ کردن کامپونت های جانوس از منوی ابزار روی فرم در سی شارپ
    نوشته شده توسط mm26363@yahoo.co.uk در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 فروردین 1393, 22:29 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 26 اسفند 1391, 08:26 صبح
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1390, 23:23 عصر
  5. با چه کامپوننت یا روشی میتونم روی تی وی کارت کنترل داشته باشم؟
    نوشته شده توسط stratoolakh در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 17:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •