نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    Lightbulb انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    با سلام
    من یک برنامه دارم که دو تا تکست باکس هست که وقتی در اولی مقداری (مثلا شماره مشتری) رو که وارد میکنی با زدن کلید tab اطلاعات جستجو میشه و در صورتی که مقداری در دیتابیس داشته باشه اسم و فامیل شخص نمایش داده میشه . حالا میخوام با کلید * هم همین کار انجام بشه اما هر کاری میکنم وقتی کلید * رو میزنم میاد در تکس باکس شماره مشتری هم خود * رو به اعداد اضافه میکنه . برای این کار راهی اگر دارید لطفا راهنمایی بفرمایید .
    مورد دوم هم در تکس باکس هایی که مقدار عددی دارند به جای اینکه کاربر مجبور باشه 3 بار کلید صفر رو بزنه میخوام وقتی که کلید * رو میزنه بیاد 3 صفر خودش به عدد اضافه کنه و در این حالت مانند مشکل بالا نباید کاراکتر * در تکست باکس بشینه .
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    سلام دوستان امکانش هست راهنمایی بفرمایید ؟

  3. #3

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    سلام دوست عزیز یه سری به این قسمت بزنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    سلام دوست عزیز ممنون که پاسخ دادید . من این بخش رو دیدم و همه این ها رو هم به صورت تستی مقدار دهی کردم . اما باز هم به اون چیزی که باید نرسیدم . اولا هیچکدوم برای کلید * کار نکرد و بعد این که برای تمام این حالت ها باز هم داخل خود تکست باکس مقدارش رو اظافه میکنه .
    اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید ممنون

  5. #5

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    سلام دوست عزیز من تکه کد ها رو خدمتت توضیح میدم خودتون الهام بگیرین


    Dim a As Integer
    a = Asc(TextBox1.Text)
    MessageBox.Show(a)

    با تکه کد بالا شماره اسکی دکمه صفحه کلید برات نمایش داده میشه که به نوعی کد اسکی * رو و یا هر کلیدی که لازم داشتین رو بهتون نمایش میده

    If Asc(e.KeyChar) = 42 Then
    a = Me.TextBox1.Text
    a = a.Replace("*", "")
    a = a.ToString + "000"
    Me.TextBox1.Text = ""
    Me.Timer1.Enabled = True
    End If

    با کد بالا و تکه کد پایین سه صفر به تکس باکس اضافه میشه

    Me.Timer1.Enabled = False
    Me.TextBox1.Text = ""
    Me.TextBox1.Text = a

    در تایمر با این تکه کد باعث وقفه میشیم تا * پاک بشه

    90.jpg

  6. #6

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    نقل قول نوشته شده توسط samanff2000 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ممنون که پاسخ دادید . من این بخش رو دیدم و همه این ها رو هم به صورت تستی مقدار دهی کردم . اما باز هم به اون چیزی که باید نرسیدم . اولا هیچکدوم برای کلید * کار نکرد و بعد این که برای تمام این حالت ها باز هم داخل خود تکست باکس مقدارش رو اظافه میکنه .
    اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید ممنون
    با استفاده از پراپرتی Handled از system.windows.forms.keyeventargs میتونید جلوی درج کاراکتر خاص رو بگیرید

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

            private void TextBox3_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)        {
    if (e.KeyChar==42)
    {
    e.Handled = true;
    //some code
    }
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    سلام دوستان من روش هایی رو که فرموده بودید تست کردم و همه جواب داد بسیار ممنونم(در صفحات من دکمه تشکر زیر پست ها نمیاد که بتونم از تک تکتون تشکر کنم)

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    دوستان من برای کلید * جواب گرفتم اما برای کلید TAB این کد رو نوشتم اما جواب نمیده و بازدن کلید tab کلا KeyPress اجرا نمیشه و کار تب رو انجام میده اگر ممکنه این موضوع رو هم یه توضیح بدید ممنون
    if (e.KeyChar == 42 || e.KeyChar == Convert.ToChar(Keys.Tab))

  10. #10

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    باید پراپرتی acceptstab رو برابر true قرار بدین

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    باید پراپرتی acceptstab رو برابر true قرار بدین
    سلام تست کردم باز هم همون کار tab رو انجام میده

  12. #12

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    در رویداد previewKeyDown تکست باکس خودتون، این کد رو قرار بدین:
    if (e.KeyData == Keys.Tab)
    e.IsInputKey = true;

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    باید پراپرتی acceptstab رو برابر true قرار بدین
    سلام تست کردم باز هم همون کار tab رو انجام میده

  14. #14

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    من انجام دادم درست کار کرد.
    فایل ضمیمه رو چک کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: انجام کار کلید tab با کلید* و اضافه کردن 3 صفر به عدد با زدن کلید *

    ممنونم لطف کردی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •