نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: C++‎

  1. #1

    C++‎

    سلام خسته نباشید من یک برنامه کلینت در ویژوال استدیو2015نوشتم الان دو تا ارور میده اینان



    Error LNK2001 unresolved external symbol _inet_pton ConsoleApplication6 2015\Projects\ConsoleApplication6\ConsoleApplicati on6\ConsoleApplication6.obj 1
    Error LNK1120 1 unresolved externals ConsoleApplication6\Debug\ConsoleApplication6.exe 1

    اینم سورس کدمه

    // ConsoleApplication6.cpp : Defines the entry point for the console application.
    //
    #pragma once


    #define WIN32_LEAN_AND_MEAN


    #include "stdafx.h";
    #include<stdio.h>
    #include<stdlib.h>
    #include<string.h>
    #include<conio.h>
    #include<WinSock2.h>
    #include<winsock.h>
    #pragma comment(lib,"ws2_32.lib")








    void main(int argc,char**argv)
    {
    WORD wVersionRequested;
    WSADATA wsaData;
    SOCKET intSocket;
    struct sockaddr_in recSin; {short int sin_family;
    unsigned short int sin_port;
    struct in_addr sin_addr;
    };
    char *pchrbuffer;
    int Err;
    if (argc < 3)
    {
    printf("error call programming");
    exit(1);
    }
    recSin.sin_addr.S_un.S_addr = inet_pton(argv[1]);
    recSin.sin_family = AF_INET;
    recSin.sin_port = htons(atoi(argv[2]));


    wVersionRequested = MAKEWORD(2, 0);
    if (WSAStartup(wVersionRequested, &wsaData))
    {
    printf("error init socket\n");
    exit(1);
    }
    intSocket = socket(AF_INET, SOCK_STREAM, IPPROTO_TCP);
    if(intSocket==INVALID_SOCKET)
    {
    printf("error in the creat socket\n");
    WSACleanup();
    exit(1);


    }


    Err = connect(intSocket, (struct sockaddr*)&recSin, sizeof(struct sockaddr));

    if(Err==INVALID_SOCKET)
    {
    printf("error connot the socket");
    WSACleanup();
    exit(1);
    }
    pchrbuffer = "salam\0";
    Err = send(intSocket, pchrbuffer, strlen(pchrbuffer), 0);
    if (Err == INVALID_SOCKET);
    {printf("connot sent \n");
    WSACleanup();
    exit(1);
    }
    memset(pchrbuffer, '\0', strlen(pchrbuffer));
    Err = recv(intSocket, pchrbuffer, strlen(pchrbuffer), 0);
    if (Err == INVALID_SOCKET)
    {
    printf("connot recv");


    WSACleanup();
    exit(1);
    }
    closesocket(intSocket);
    WSACleanup();

    int getch();



    }
    آخرین ویرایش به وسیله m.fazelsabzalipoor : یک شنبه 07 مهر 1398 در 11:48 صبح

  2. #2

    نقل قول: C++‎

    یعنی هیچکی نمیدونه مشکلم چیه ؟

  3. #3

    نقل قول: C++‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط m.fazelsabzalipoor مشاهده تاپیک
    یعنی هیچکی نمیدونه مشکلم چیه ؟
    لطفا ابتدا قوانین طرح سوال و تاپیک را در سایت مطاله کنید!

    https://barnamenevis.org/showthread....%D9%88%D8%AF-!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •