نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: دانلود کتابخانه افلاین

  1. #1

    دانلود کتابخانه افلاین

    سلام
    من برای ارایه درسم نیاز به دانلود کتابخانه فلاین دارم
    لطفا راهنمایی کنید از کجا دانلود کنم و اینکه راهنمایی هم داشته باشه
    بسیار ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    نقل قول نوشته شده توسط nassim_20 مشاهده تاپیک
    سلام
    من برای ارایه درسم نیاز به دانلود کتابخانه فلاین دارم
    لطفا راهنمایی کنید از کجا دانلود کنم و اینکه راهنمایی هم داشته باشه
    بسیار ممنون میشم
    چه کتابخانه ای ؟
    سوال شما اطلا واضح نیست!

  3. #3

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    مثلا recyclerview رو به صورت انیمیشن نشون بده
    تو سایت گیت هاب انلاینش هست اما من افلاین میخوام که باشه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    نقل قول نوشته شده توسط nassim_20 مشاهده تاپیک
    مثلا recyclerview رو به صورت انیمیشن نشون بده
    تو سایت گیت هاب انلاینش هست اما من افلاین میخوام که باشه
    اگه منظورتون اینه که همون اطلاعات رو آفلاین نشون بدید میتونید همون کتابخونه رو استفاده کنید و تغییر بدید بجای دریافت اطلاعات از اینترنت از داخل گوشی چنین کاری رو انجام بده
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  5. #5

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    https://github.com/wasabeef/recycler...itemanimator-1

    مثلا این انلاین هست چجوری بصورت افلاین استفاده کنم
    یه چیزی که بشه افلاین استفاده کرد

  6. #6

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    نقل قول نوشته شده توسط nassim_20 مشاهده تاپیک
    https://github.com/wasabeef/recycler...itemanimator-1

    مثلا این انلاین هست چجوری بصورت افلاین استفاده کنم
    یه چیزی که بشه افلاین استفاده کرد
    این چی اش آنلاین هست! یک ریساکلر ویو که می تونه آیتم ها را به صورت انمیشن هم نشون بده!
    من فکر کنم شما در درک موضوع آنلاین و آفلاین دچار ابهام هستید!!
    به هرحال برای همین مثال که قرار دادید کافی که کتابخانه موردنظرش را تو گریدل پروژه خودتون اضافه کنید و طبق توضیح خودش از کلاسها استفاده کنید اینکه چه آیتم هایی نشون بده دست خودتون هست هر دیتاستی که داشته باشید می تونید لینک کنید به آداپتر

  7. #7

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    خب برای اینکه وقتی تو گریدل نوشتم باید سینک کنم و باید انلاین سینک بشه
    از طرفی مثلا خواستم تو یه سیستم و تو یه اندروید استودیو دیگه بازم ازش استفاده کنم کلاسش رو ندارم جداگانه که بشه جابه جا کنم

  8. #8

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    خب برای اینکه وقتی تو گریدل نوشتم باید سینک کنم و باید انلاین سینک بشه
    اگر که نخواهید از سینک گریدل استفاده کنید، باید فقط سورس های خود کتابخانه را به صورت دستی به پروژه تون اضافه کنید (البته به شرطی که سورس کتابخانه در دسترس باشه!) برای همین مثال که گذاشتید کافی که سورس همین کتابخانه را دانلود کنید و تمامی سورس ها و به اضافه resource های سورس کتابخانه به پروژه اضافه کنید! (البته اگر کتابخانه مورد نظر وابستگی به سایر کتابخانه ها نداشته باشه!)
    البته این پروسه یکم مشکل هست! اگر مشکلات زیر وجود داشته باشه دیگه نمی توانید به راحتی از سورس کتابخانه ها استفاده کنید.!
    - مثلا شاید تو سورس کتابخانه از ویجت هایی استفاده شده باشه که در SDK پروژه شما وجود نداره!
    - شاید سورس کتابخانه از جاوا 8 استفاده شده باشه! شما از جاوا 7
    - شاید در سورس کتابخانه از وابستگی های و کتابخانه های دیگه ای هم استفاده شده باشه که شما نداشته باشید برای همین بازهم مجبور به سینک هستید!
    - حجم سورس فایل های پروژه تون زیادتر میشه!
    - دیگه به راحتی نمیتونید کتابخانه را آپدیت کنید! باید هربار سورس ها را جایگزین کنید
    - ...
    پس نتیجه میگیریم که اگر هربار یک سینک بزنید! خیلی کم هزینه تر هست!
    از طرفی مثلا خواستم تو یه سیستم و تو یه اندروید استودیو دیگه بازم ازش استفاده کنم کلاسش رو ندارم جداگانه که بشه جابه جا کنم
    در صورتی که سورس های کتابخانه را به پروژه خودتون اضافه کنید، و بتونید کامپایل کنید برای جابجایی هم مشکلی نخواهید داشت

  9. #9

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    ممنون بابت توضیحاتتون
    اوکی چقدر دردسر داره
    البته گاهی خود کد رو گریل میزنم بعد از سینک ارور میده ممکنه یکی از مشکلاتی که گفتید وجود داشته باشه؟

  10. #10

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    البته گاهی خود کد رو گریل میزنم بعد از سینک ارور میده ممکنه یکی از مشکلاتی که گفتید وجود داشته باشه؟
    بله متاسفانه! از هر 10 بار که گریدل و سینک کنید 1 بارش درست کارمیکنه! این کاملا طبیعی!

  11. #11

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    من از این لینک استفاده کردم
    https://github.com/bm-x/PhotoView
    و سینک که زدم شکر خدا مشکلی پیش نیومد
    و همه چی خوبه
    ولی خط اخر رو ارور میده
    photoView.setInterpolator(Interpolator interpolator);

    علتش چی می تونه باشه

  12. #12

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    ولی خط اخر رو ارور میده
    لطفا پیغام خطا را هم قرار بدید!!

  13. #13

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    Error:(55, 31) error: incompatible types: android.graphics.Interpolator
    cannot be converted to android.view.animation.Interpolator


    این متن خطاشه

  14. #14

    نقل قول: دانلود کتابخانه افلاین

    نقل قول نوشته شده توسط nassim_20 مشاهده تاپیک
    Error:(55, 31) error: incompatible types: android.graphics.Interpolator
    cannot be converted to android.view.animation.Interpolator


    این متن خطاشه
    دیگه کتابخونه نبود بهتر از این... همه چی مون چینی شده دیگه!
    تو فایل لایه ای که میخواهید نمایش بدید نباید از ویجت های android.view استفاده کنید طبق مثال خودش باید از این ویجت استفاده کنید...

    com.bm.library.PhotoView
    android:id="@+id/img"
    ....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •