نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: page بدون Border

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    page بدون Border

    سلام
    من کاملا در زمینه وب مبتدی هستم . برای همین هم نتونستم جستجوی درستی کنم
    من توی یک صفحه خیلی ساده html یک button دارم که میخام وقتی روش کلیک کردم یک صفحه جدید باز بشه بدون Address Bar , Title,....
    ممکنه راهنمایی کنین؟
    البته ترجیحا توی مرورگر chrome

  2. #2

    نقل قول: page بدون Border

    احتمالاً چیزی شبیه به تمام صفحه (full screen) کردن صفحه توی ذهنتون هست.
    برای این کار باید از جاوا اسکریپت استفاده کنید.
    در یک تگ اسکریپت (<script>) در هدر صفحۀ جدید این رو بنویسید:
    function openFullscreen(selector) {
    elem = document.querySelector(selector);
    if (elem.requestFullscreen) {
    elem.requestFullscreen();
    } else if (elem.mozRequestFullScreen) { /* Firefox */
    elem.mozRequestFullScreen();
    } else if (elem.webkitRequestFullscreen) { /* Chrome, Safari and Opera */
    elem.webkitRequestFullscreen();
    } else if (elem.msRequestFullscreen) { /* IE/Edge */
    elem.msRequestFullscreen();
    }
    }

    سپس در رویداد باز شدن صفحه، این تابع رو صدا بزنید. به این صورت:
    کد HTML:
    <body onload="openFullscreen('body')">

  3. #3

    نقل قول: page بدون Border

    ببخشید الان متوجه شدم که در رویداد لود شدن صفحه نمیتونید تابع رو اجرا کنید (به دلایل امنیتی).
    پس باید یک دکمه در صفحه بگذارید و بجای onload از onclick استفاده کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    نقل قول: page بدون Border

    سلام و ممنون
    مشکل FullScreen اینه که با esc دوباره به حالت اولش بر میگرده

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    نقل قول: page بدون Border

    سلام مجدد
    ممنون این مشکل حل شد .
    حالا یک مشکل دیگه ای دارم
    من وقتی روی Button داخل فرم کلیک میکنم (فرم hrml) اطلاعات وارد شده رو میفرستم به یک صفحه PHP برای پردازش . بنا به دلایلی مجبورم از کنترل WEB BROWSER داخل دات نت استفاده کنم . (من از WAMP استفاده میکنم)
    صفحات در PHP STORM طرحی میشن و در کنترل WEB BROWSER من فقط آدرس صفحه HTML رو به browser میدم . حالا وقتی روی باتن کلیک میکنم ارور 404 میگیرم . میدونم که طبیعیه این ارور رو میده امام میخام بدونم چطوری حلش کنم

    این کد HTML هستش (خیلی ساده!) :
    کد HTML:
    <form action="detail.php" method="post" id="login">
    
        <input type="submit" value="CLICK ME !!!" >
    
    </form>
    آدرس صفحه html رو من به كنترل webbrowser میدم که خب بدون مشکل اجرا میشه

    MyBrowser.Navigate("http://localhost:63342/Dehshid/header.html")

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    نقل قول: page بدون Border

    سلام مجدد
    ممنون این مشکل حل شد .
    حالا یک مشکل دیگه ای دارم
    من وقتی روی Button داخل فرم کلیک میکنم (فرم hrml) اطلاعات وارد شده رو میفرستم به یک صفحه PHP برای پردازش . بنا به دلایلی مجبورم از کنترل WEB BROWSER داخل دات نت استفاده کنم . (من از WAMP استفاده میکنم)
    صفحات در PHP STORM طرحی میشن و در کنترل WEB BROWSER من فقط آدرس صفحه HTML رو به browser میدم . حالا وقتی روی باتن کلیک میکنم ارور 404 میگیرم . میدونم که طبیعیه این ارور رو میده امام میخام بدونم چطوری حلش کنم

    این کد HTML هستش (خیلی ساده!) :
    کد HTML:
    <form action="detail.php" method="post" id="show">
    
        <input type="submit" value="CLICK ME !!!" >
    
    </form>
    آدرس صفحه html رو من به كنترل webbrowser میدم که خب بدون مشکل اجرا میشه

    MyBrowser.Navigate("http://localhost:63342/Dehshid/header.html")


    از داخل خود php storm مشکلی ندارم اما وقتی از مرورگری که باید صفحات رو نشون بدن استفاده میکنم فقط ارور 404 میگیرم

تاپیک های مشابه

  1. جلوه دادن از نظر رنگ به یک border ، بعنوان مثال کمرنگ کردن وسط border
    نوشته شده توسط davood59 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 مرداد 1391, 12:08 عصر
  2. سوال: اضافه کردن Page Border به گزارشها
    نوشته شده توسط arman2000 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 16:40 عصر
  3. سوال: The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid
    نوشته شده توسط niloofar norouzi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 آبان 1389, 15:55 عصر
  4. سوال: دسترسی به کنترل های درون Master Page در Content Page
    نوشته شده توسط mehrnaz_ss در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 16 مهر 1389, 10:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •