نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطوری از دستور sudo و امثالهم توی ویندوز استفاده کنم؟

  1. #1

    Question چطوری از دستور sudo و امثالهم توی ویندوز استفاده کنم؟

    سلام. من دارم برنامه نویسی پایتون کار میکنم، تا الان چند بار خواستم چیزای جدید مثل Kivy یا حتی پکیج کردن برنامه هامو انجام بدم ولی یه مشکل بزرگ دارم،
    برای همه این چیزا باید از کامند پرامت استفاده بشه، برای نصب و ...

    بعضی جاها از کامند pip استفاده شده،ولی فکرنکنم ویندوز چنین چیزی داشته باشه
    یه مشکل دیگه هم کامند sudo هست که ویندوز نداره و مجبورم یه راه طولانی تر رو جایگزینش کنم

    چطوری این مشکلات رو حل کنم؟
    (اینو اضافه کنم که خودم هم به استفاده از لینوکس فکر کردم ولی راه حل مشکل من نیست)
    اگه میشه یه راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله erfansaberi : دوشنبه 08 مهر 1398 در 20:22 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار sd702004
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    90

    نقل قول: چطوری از دستور sudo و امثالهم توی ویندوز استفاده کنم؟

    pip ربطی به ویندوز و لینوکس نداره. ابزاریه مال پایتون که اگر نصب باشه و مسیر پایتون بصورت متغیر محیطی فعال باشه از هر جا فراخوانیش کنید اجرا میشه. دستوری به نام sudo اصلا در ویندوز وجود نداره. sudo در لینوکس کد رو در حالت root اجرا میکنه، معادل run as administrator در ویندوز. فکر میکنم در پایتون 3.4 به بعد بصورت پیشفرض pip هم نضب میشه

  3. #3

    نقل قول: چطوری از دستور sudo و امثالهم توی ویندوز استفاده کنم؟

    سلام
    pip رو نصب کردم و دارم استفاده میکنم.
    برای اضافه کردن sudo به ویندوز پیشنهادی ندارید؟

  4. #4

    نقل قول: چطوری از دستور sudo و امثالهم توی ویندوز استفاده کنم؟

    زمانی که دارید command prompt رو باز میکنید باید بجای باز کردن معمولی، اون رو run as administrator اجرا کنید

  5. #5

    نقل قول: چطوری از دستور sudo و امثالهم توی ویندوز استفاده کنم؟

    سلام دوستان
    مشکلم حل شد
    چطوری؟ برای دوستان تازه کار توضیح میدم:
    هر جا اسم از pip اومده، یعنی لازمه از پلاگین مدیریت پکیج پایتون استفاده کنید. برای نصب پلاگین ها و ... جدید استفاده میشه.
    برای استفاده از این کامند اول باید اونو نصب کرده باشین. بعد اینکه باید پایتون رو به PATH اضافه کنید تا توی cmd بهش دسترسی داشته باشید
    حالا به کامند زیر نگاه کنید:
    pip install folan
    شما باید توی cmd به این صورت بنویسیدش:
    py -m pip install folan

    کامند Sudo :
    به جای این کامند میتونید از py -m استفاده کنید(برای برنامه نویسای پایتون فقط)
    مثلا به جای :
    sudo pip install requests
    بنویسید:
    py -m pip install requests
    یا
    python -m pip install requests

    من خیلی سر اینا گیر کردم. اینم نوشتم برای اینکه شما گیر نکنید :)

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 15:52 عصر
  2. استفاده از دیتابیس توی ویژوال استودیو؟
    نوشته شده توسط saeed_sho در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1390, 14:49 عصر
  3. توی ویندوز 64 بیتی از چه کامپایلر سی ++ باید استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1388, 14:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •