نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اسلایدر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    اسلایدر

    سلام
    یه راهنمایی میخاستم
    من میخام یک اسلایدر درس کنم که توی اولین تبش یه ویدئو نشون بدم به این صورت که تا وقتی ویدئو نمایش داده میشه اسلایدر حرکت نکنه .
    با نمایش ویدئو توی اسلایدر مشکلی ندارم . فقط مشکلم با زمان پخش ویدئو هستش . میدونم باید از جاوا اسکریپت استفاده کنم و چون مبتدی هستم نمیدونم چجوری.
    ممکنه راهنمایی کنین؟

  2. #2

    نقل قول: اسلایدر

    میتونید چک کنید که اگر اسلاید کنونی، همون ویدئو باشد؛ مدت مکث اسلایدر رو به مدت ویدئو تغییر بدهید.
    برای به دست آوردن مدت زمان ویدئو از دستور videoElement.duration استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    نقل قول: اسلایدر

    سلام آقا نشد!!!!
    این پیغامو میگیرم
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'duration' of null
    از این استفاده کردم


    $(document).ready(function () {
    var vid = document.getElementById("#vid");
    alert(vid.duration);

    })




    الان همه چی ردیفه فقط همین مشکلو دارم .
    هنوز ویدئو تموم نشده میره روی اسلاید بعدی که اون دیگه ویدئو نیست فقط ایمیجه
    ضمنا چیکار کنم که وقتی اسلایدر میاد روی ویدئو از اول نشونش بده ؟

    و میخاستم بدونم میشه به هر carousel-item مدت زمان نمایش متفاوتی داد؟
    در ضمن از carousel بوت استرپ 4 استفاده کردم بدون هیچ چیز اضافه ای

    لطفاااااااا فقط امشبو وقت دارم

  4. #4

    نقل قول: اسلایدر

    من دیشب نتونستم جواب بدم خیلی ببخشید.
    اگه هنوز دنبال جوابین باید بگم این ارور میگه که vid برابر null هست یا به عبارتی شما #vid رو ندارید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •