نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا هنگام اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار emilly
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    visual studio
    پست
    269

    خطا هنگام اجرا

    دوستان کسی میدونه این خطا برای چیه؟؟؟


    Server Error in '/' Application.


    The state information is invalid for this page and might be corrupted.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Web.HttpException: The state information is invalid for this page and might be corrupted.

    Source Error:

    [No relevant source lines]

    Source File: c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\Temp orary ASP.NET Files\vs\aa3cabe8\cc76c9ee\App_Web_lrsncq1a.28.cs Line: 0

    Stack Trace:

    [FormatException: The input is not a valid Base-64 string as it contains a non-base 64 character, more than two padding characters, or an illegal character among the padding characters. ]
    System.Convert.FromBase64_Decode(Char* startInputPtr, Int32 inputLength, Byte* startDestPtr, Int32 destLength) +12703819
    System.Convert.FromBase64CharPtr(Char* inputPtr, Int32 inputLength) +130
    System.Convert.FromBase64String(String s) +42
    System.Web.UI.ObjectStateFormatter.Deserialize(Str ing inputString, Purpose purpose) +66
    System.Web.UI.ObjectStateFormatter.System.Web.UI.I StateFormatter2.Deserialize(String serializedState, Purpose purpose) +13
    System.Web.UI.Util.DeserializeWithAssert(IStateFor matter2 formatter, String serializedState, Purpose purpose) +40
    System.Web.UI.HiddenFieldPageStatePersister.Load() +127

    [ViewStateException: Invalid viewstate.
    Client IP: ::1
    Port: 5654
    Referer: http://localhost:1324/adminefs/Tproducttest.aspx
    Path: /adminefs/Tproducttest.aspx
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:69.0) Gecko/20100101 Firefox/69.0
    ViewState: KQ+VUyuCauPqpclQWAbZCyzocnytfWC/o78ja7UQ68kLyY5MSOXEhRiuj/l/Ugc3GEY0tXQLYquTh+usgi9UqdwyMtYbQ6j/LwBqCJJq/kpkB5Pc2o5FV1M/uQGVVxh6VYkdtlmCodNFgEPpK4UGL6g6xRmcvd5mIw4XlK9YAU vqaaBDkZWx5MkmIbcm1G2Zag3UrxDTXyndv5YPsGdTFMIwC/1JSBvFiFybUzja1LyjzOPIGWs4SjZ3N/DWOTOd/RBiNLX4bHOinPMZ+P9kgAWv4yT1nAt/PE4wF4Z0jxcFfRgMXJh4FfrOMVQ8tZZ76T6Q+U0aiKeI6uxn0W hTZyF9KULexQpkaSpXwI9nTsyHkYoYDx4MYw8b41kFlkMa7Eeg QfKbmKZn2XHQ0E/4gOd8zDFWTtRg0Ny3rgEU+hr3iwqULBOhuYbuDGVJAaUD0M+kh QZLI8iJb0/uKwxqquks94Tp4LXYgBmVUD9PosOZI7K2G4eRQ2wUXzjnFyMAr ewuXOWxJGVXhZ05POy1gYGV9QzAw19zToE6fGOo5HXiVCtbJzI oyNdKyPs9C6N/PDVgIMPNqWRfhAEkN3m5gCw0h1usnOXv6JbNwBkpmGS/SVHnlykgTT+1p24LB1uzDOLacL2L6zRzQ6ljW3U3nhGFVhBBn3 NdSbUn/5JGUKKVPIl5DrQP6Ddu9woWx9nZxygQ2VrChr18qdJosXb4/CsVwVrzuCzrUPGgb418YiiHUfqqXubkQaGISQEnc3VS7akhAFM Ffr1Wym8J9ZIxE...]

    [HttpException (0x80004005): The state information is invalid for this page and might be corrupted.]
    System.Web.UI.ViewStateException.ThrowError(Except ion inner, String persistedState, String errorPageMessage, Boolean macValidationError) +116
    System.Web.UI.HiddenFieldPageStatePersister.Load() +266
    System.Web.UI.Page.LoadPageStateFromPersistenceMed ium() +251
    System.Web.UI.Page.LoadAllState() +36
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +6569
    System.Web.UI.Page.ProcessRequest(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +245
    System.Web.UI.Page.ProcessRequest() +72
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestWithNoAssert(Http Context context) +22
    System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context) +58
    ASP.adminefs_tproducttest_aspx.ProcessRequest(Http Context context) in c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\Temp orary ASP.NET Files\vs\aa3cabe8\cc76c9ee\App_Web_lrsncq1a.28.cs: 0
    System.Web.CallHandlerExecutionStep.System.Web.Htt pApplication.IExecutionStep.Execute() +188
    System.Web.HttpApplication.ExecuteStepImpl(IExecut ionStep step) +48
    System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionS tep step, Boolean& completedSynchronously) +71


    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.7.3062.0




    توی web.config
    <machineKey
    validationKey="97735E5B7EEB043FCADCAC86E8B79CEE332 195E41C5AB0B7A634EDC3E7A8C824361F5840A2F297BC5440C 1CB87A47832090707DDF5025B73F2B0CB8C9F3915CC"
    decryptionKey="693EDEBBADB0EA882457C154A0FAE4A4BD7 1E592A7FE15FD2B27ED07302F18C8"
    validation="SHA1" decryption="AES"


    />

    اینم دادم درست نشد!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار emilly
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    visual studio
    پست
    269

    نقل قول: خطا هنگام اجرا

    من تو صفحه ام دو تا HiddenField دارم میتونه از اونا باشه ؟؟؟؟
    البته اونا رو حذف هم کردم درست نشد!!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: خطا هنگام اجرا

    سلام. هرچی هست توی تبدیل به base64string مشکل پیدا کرده اگه همون متن رو حذف کنی احتمالا درست شه
    KQ+VUyuCauPqpclQWAbZCyzocnytfWC/o78ja7UQ68kLyY5MSOXEhRiuj/l/Ugc3GEY0tXQLYquTh+usgi9UqdwyMtYbQ6j/LwBqCJJq/kpkB5Pc2o5FV1M/uQGVVxh6VYkdtlmCodNFgEPpK4UGL6g6xRmcvd5mIw4XlK9YAU vqaaBDkZWx5MkmIbcm1G2Zag3UrxDTXyndv5YPsGdTFMIwC/1JSBvFiFybUzja1LyjzOPIGWs4SjZ3N/DWOTOd/RBiNLX4bHOinPMZ+P9kgAWv4yT1nAt/PE4wF4Z0jxcFfRgMXJh4FfrOMVQ8tZZ76T6Q+U0aiKeI6uxn0W hTZyF9KULexQpkaSpXwI9nTsyHkYoYDx4MYw8b41kFlkMa7Eeg QfKbmKZn2XHQ0E/4gOd8zDFWTtRg0Ny3rgEU+hr3iwqULBOhuYbuDGVJAaUD0M+kh QZLI8iJb0/uKwxqquks94Tp4LXYgBmVUD9PosOZI7K2G4eRQ2wUXzjnFyMAr ewuXOWxJGVXhZ05POy1gYGV9QzAw19zToE6fGOo5HXiVCtbJzI oyNdKyPs9C6N/PDVgIMPNqWRfhAEkN3m5gCw0h1usnOXv6JbNwBkpmGS/SVHnlykgTT+1p24LB1uzDOLacL2L6zRzQ6ljW3U3nhGFVhBBn3 NdSbUn/5JGUKKVPIl5DrQP6Ddu9woWx9nZxygQ2VrChr18qdJosXb4/CsVwVrzuCzrUPGgb418YiiHUfqqXubkQaGISQEnc3VS7akhAFM Ffr1Wym8J9ZIx


    می تونه یه تصویر یا فایل Embed شده باشه.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : پنج شنبه 11 مهر 1398 در 07:57 صبح دلیل: .................

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار emilly
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    visual studio
    پست
    269

    نقل قول: خطا هنگام اجرا

    خیلی ممنون از راهنمایی تون
    حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •