نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل آپلود نشدن فایل بصورت GET

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question مشکل آپلود نشدن فایل بصورت GET

    سلام وقت بخیر

    میخواستم یک تصویری را بصورت GET از درایو هارد به سمت سرور بفرستم تا اپلود بشه.

    بخاطرهمین این دستور رو نوشتم :

    <?php

    $file_adress=$_GET['file'];
    $filename=date("Y-m-d-H-i-s");

    file_put_contents($filename.".jpg", file_get_contents($file_adress) );


    ?>


    مشکلی که وجود داره اینه که تصویر مربوطه بعد از اپلود شدن حجمش صفر است! به نظرتون مشکل از کجاست؟!

    پیغام خطا هم بدین صورته :
    PHP Warning: file_get_contents(E:\1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/samisoft/public_html/

    ناگفته نماند که حجم تصویر اپلودی کمتر از 1 mb می باشد و حتی در php.ini هم دستور زیر نوشته شده :
    upload_max_filesize = 2M
    در خود فایل php هم این دستور رو هم نوشتم اما تاثیری نداشت :
    define('MAX_FILE_SIZE', 1048);

    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : جمعه 12 مهر 1398 در 14:39 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل آپلود نشدن فایل بصورت GET

    دوست عزیز ارور دریافتی ربطی به سایز فایل نداره.
    ارور میگه که فایل شما یافت نمیشه. و این هم به این دلیله که شما نمیتونین به این روش فایلی آپلود کنید.
    یعنی شما نمیتونید یک فایل رو بین آدرس کامپیوتر خودتون و سرور جابجا کنید.
    من فکر نمیکنم همچین روشی وجود داشته باشه. اما برای آپلود فایل باید به این صورت اقدام کنید:
    https://www.w3schools.com/php/php_file_upload.asp

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل آپلود نشدن فایل بصورت GET

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ارور دریافتی ربطی به سایز فایل نداره.
    ارور میگه که فایل شما یافت نمیشه. و این هم به این دلیله که شما نمیتونین به این روش فایلی آپلود کنید.
    یعنی شما نمیتونید یک فایل رو بین آدرس کامپیوتر خودتون و سرور جابجا کنید.
    من فکر نمیکنم همچین روشی وجود داشته باشه. اما برای آپلود فایل باید به این صورت اقدام کنید:
    https://www.w3schools.com/php/php_file_upload.asp
    متشکر از نظرتون
    یک نرم افزار ویندوزی نوشتم که با ربات تلگرام در ارتباط هست...میخواستم تصویری را به کانال تلگرامی بوسیله این ربات ارسال کنم ...واضح است که بایستی تصویر در هاست اپلود بشه تا اونو بشه در کانال اپلود کرد.
    خب باید یک راهی باشه...یعنی حتما باید از html , from استفاده بشه؟!!
    نمیشه api نوشت که ادرس فایل رو بگیره و اپلود کنه!!

    پس من بیام یکاری کنم اینکه خود عکس رو تبدیل به یک رشته کنم بعد این رشته رو سمت سرور بفرستم و سپس سمت سرور این رشته رو به فایل تصویر تبدیل کنم

  4. #4

    نقل قول: مشکل آپلود نشدن فایل بصورت GET

    سلام

    این ربات تلگرامی روی سرور قرار دارد یا اینکه در برنامه ویندوزی است؟

    اگر ربات روی سرور است پس باید فایل را به سرور ارسال کنید. بسته به اینکه سمت سرور چگونه فایل را دریافت می کنید بصورت مستقیم یا بصورت یک فرم می توانید برنامه ویندوزی خود را بنویسید. اگر قصد دارید بصورت فرم فایل خود را دریافت کنید باید از متد post استفاده کنید. که خب زبان برنامه نویسی خود را مشخص نکرده اید و اینکه .net استفاده کردید یا خیر.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 شهریور 1395, 23:27 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 اردیبهشت 1394, 12:36 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 دی 1393, 01:43 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1391, 19:17 عصر
  5. سوال: روش بازیابی فایل ویدیویی به صورت فریم به فریم به چه صورتی است؟
    نوشته شده توسط Sahari_65 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 فروردین 1388, 18:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •