نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خواندن اطلاعات از دو جدول و پر کردن TreeView

  1. #1

    خواندن اطلاعات از دو جدول و پر کردن TreeView

    با سلام به همه
    من دو تا جدول دارم که یکی برای سطح بندی هست و یکی از جداول هم اطلاعات کاربر و سطح اون رو از جدول سطح پر می کنه.
    جدول سطح من
    LevelTitle LevelID
    سطح یک 1
    سطح دو 2
    سطح سه 3
    و جدول کاربران
    LevelID FullName UserID
    1 Test1 1
    1 Test2 2
    1 Test3 3
    2 Test4 4
    2 Test5 5
    3 Test6 6
    1 Test7 7
    3 Test8 8

    حالا می خوام یک TreeView داشته باشم که اول نودهای اصلی رو از جدول سطح بخونه و بعد از جدول کاربران، کاربرانی که در سطح اون نود اصلی هستند قرار بگیرند.
    یعنی نتیجه مثل تصویر نمایش داده شود.
    TreeView.jpg
    ممنون میشم کمک کنید.

  2. #2

    نقل قول: خواند اطلاعات از دو جدول و پر کردن TreeView

    کسی نیست من رو راهنمایی و یاری کند؟

  3. #3

    نقل قول: خواند اطلاعات از دو جدول و پر کردن TreeView

    فقط لازمه یک حلقه برای جدول 1 بسازین و در اون، علاوه بر اضافه نمودن خود نام سطح، یک حلقه برای جستجو در جدول 2 و نوشتن ردیف های با id برابر، هم قرار بدین.

  4. #4

    نقل قول: خواند اطلاعات از دو جدول و پر کردن TreeView

    با سلام
    این تکه کد که نودهای اصلی رو پر کردم. حالا تو این حلقه چجوری یک حلقه دیگه بگذارم؟
    while (DrLevel.Read())                {
    TreeNode Node = new TreeNode(DrLevel["LevelID"].ToString().Trim());
    this.tvMembers.Nodes.Add(Node);
    }
    DrLevel.Close();

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  5. #5

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول و پر کردن TreeView

    بعد از خط دو این کد را قرار دهید:
    while (DrUser.Read()) {
    TreeNode cNode = new TreeNode(DrUser["FullName"].ToString().Trim());
    if (DrUser["LevelID"].ToString().Trim() == DrLevel["LevelID"].ToString().Trim()) Node.Nodes.Add(cNode);
    }DrUser.Close();
    آخرین ویرایش به وسیله ASHKANLAEI : دوشنبه 15 مهر 1398 در 17:45 عصر

  6. #6

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول و پر کردن TreeView

    با سلام.
    من کد رو به صورت زیر تغییر دادم:

    oleDbCmdMain.CommandText = "Select * From Tbl_Level ORDER BY LevelID";
    OleDbDataReader DrLevel = this.oleDbCmdMain.ExecuteReader();
    oleDbCmdUsers.CommandText = "Select * From VW_MembersByRoot";
    OleDbDataReader DrUser = this.oleDbCmdUsers.ExecuteReader();
    while (DrLevel.Read())
    {
    TreeNode Node = new TreeNode(DrLevel["LevelID"].ToString().Trim());
    this.tvMembers.Nodes.Add(Node);
    while (DrUser.Read())
    {
    TreeNode cNode = new TreeNode(DrUser["FullName"].ToString().Trim());
    if (DrUser["LevelID"].ToString().Trim() == DrLevel["LevelID"].ToString().Trim())
    Node.Nodes.Add(cNode);
    }
    DrUser.Close();
    }
    DrLevel.Close();

    ولی خطا داره:
    System.InvalidOperationException: 'Invalid attempt to call Read when reader is closed.'

    ممنون میشم راهنمایی کنید تا کد رو اصلاح کنم و خطاش رفع بشه.

  7. #7

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول و پر کردن TreeView

    druser.close رو به آخر کد و کنار اون یکی منتقل کن و از حلقه درش بیار

  8. #8

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول و پر کردن TreeView

    خطای کد رفع شد ولی باز فقط اولین Node رو پر میکنه و بقیه Nodeها خالی میمونه.

  9. #9

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول و پر کردن TreeView

    oleDbCmdMain.CommandText = "Select * From Tbl_Level ORDER BY LevelID";
    OleDbDataReader DrLevel = this.oleDbCmdMain.ExecuteReader();

    while (DrLevel.Read())
    {
    TreeNode Node = new TreeNode(DrLevel["LevelID"].ToString().Trim());
    this.tvMembers.Nodes.Add(Node);

    oleDbCmdUsers.CommandText = "Select * From VW_MembersByRoot";
    OleDbDataReader DrUser = this.oleDbCmdUsers.ExecuteReader();
    while (DrUser.Read())
    {
    TreeNode cNode = new TreeNode(DrUser["FullName"].ToString().Trim());
    if (DrUser["LevelID"].ToString().Trim() == DrLevel["LevelID"].ToString().Trim())
    Node.Nodes.Add(cNode);
    }
    DrUser.Close();
    }
    DrLevel.Close();

  10. #10

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول و پر کردن TreeView

    سپاس فراوان.

تاپیک های مشابه

  1. کمک : کار با TreeView SilverLight بصورت دستی - بهمراه Telerik TreeView
    نوشته شده توسط sanay_esh در بخش Silverlight
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1390, 20:36 عصر
  2. سوال: چگونگی نمایش فایل ها و فولدر ها در TreeView
    نوشته شده توسط diba_gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 12 آذر 1389, 19:24 عصر
  3. سوال: پیدا کردن یک نود از یک treeview در یک treeview دیگر
    نوشته شده توسط danial82 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1387, 21:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •