نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

  1. #1

    خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    با سلام
    من یک فرم دارم که اطلاعات آن از دو جدول گرفته شده است وقتی فرم را فیلتر می کنم مثلا دوکلاس ششم دارم وقتی یک کلاس را انتخاب می کنم ومی خواهم اطلاعات آن را به اکسل منتقل کنم
    اسامی دو کلاس منتقل می شود خیلی جستجو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم دوستان واساتید محترم لطفا راهنمایی فرمایند با تشکر

  2. #2

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    با سلام لطفا فقط راهنمایی کنید که من یک دکمه روی گزارش گذاشتم چه دستوری برای آن بنویسم که گزارش به خروجی اکسل صادر شود

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    سلام

    حتما راه بهتری وجود داره ولی چیزی که فعلا به ذهنم میرسه اینه که شما برای نمایش از فیلتر استفاده کردید
    لذا برای خروجی باید مجددا دیتاسورس مورد نظرتون رو مجدد فیلتر کنید و سپس خروجی بگیرید

  4. #4

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    با سلام وتشکر از راهنمایی ارزشمند شما ، بله شما درست حدس زدید من فرم خود را فیلتر کرده بودم وفعلا از دکمه خود داخل فرم گزارش خروجی اکسل را می گیرم ووقتی خروجی گرفته می شود اسامی ونوشته ها در اکسل کم رنگ نمایش داده می شود باید آنها را انتخاب وبا انتخاب رنگ پر رنگ شود نمی دانم علت آن چیست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    خواهش میکنم
    نمونه خودتون رو قرار بدین تاببینم میشه یه کاریش کرد یا دیگر دوستان باید کمک کنند :))

  6. #6

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    با سلام وتشکر
    فایل برنامه به حضورتان ارسال می گردد 1- وقتی دکمه ارسال به اکسل زده می شود اسامی داخل اکسل کم رنگ می باشد نیاز به اصلاح دارد 2- وقتی دکمه چاپ زده می شود خروجی به اکسل انجام نمی شود ومهم تر اینکه فیلتر نمی شود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    دستور زیر رو برای دکمه خروجی بنویسید:
    On Error Resume Next
    If vbYes = (MsgBox("Click 'Yes' to output to Excel format." & vbNewLine & _
    "Click 'No' to output to other formats.", vbYesNo, "A Small Question")) Then
    DoCmd.OutputTo acOutputReport, "Information Students", acFormatXLS, , True
    Else
    DoCmd.OutputTo acOutputReport, "Information Students", , , True
    End If


    برای رنگ متن خروجی هم بستگی داره به رنگ انتخابی برای متن در گزارشتون. اون رو اصلاح کنید درست میشه
    آخرین ویرایش به وسیله Mehr@ban : جمعه 26 مهر 1398 در 14:55 عصر دلیل: اصلاح کد دستور

  8. #8

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    با سلام مجدد
    عالی بود بسیار سپاسگزارم نوشته ها پر رنگ شد
    امابرای دکمه خروجی کد خطا می دهد
    آخرین ویرایش به وسیله majid44 : سه شنبه 23 مهر 1398 در 20:25 عصر

  9. #9

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    سلام خدمت دوستان
    دوست عزیز برای گرفتن خروجی اکسل استفاده از ماکروexportwithformattingبهتر و راحت است در قسمت object name میتونید جدول یا کوئری خود را انتخاب کنید و بقیه قسمت ها را تنظیم کنید و برای فیلتر کردن از کوئری استفاده کنید و شرط خود را بذارید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    نقل قول نوشته شده توسط majid44 مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد
    عالی بود بسیار سپاسگزارم نوشته ها پر رنگ شد
    امابرای دکمه خروجی کد خطا می دهد
    کد بالا رو در رویداد on click دکمه قرار دادین؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    در این کد به کاربر اطلاع داده میشه که:
    اگر دکمه yes رو بزنه خروجی به فرمت اکسل براش آماده میشه
    و برای خروجی در فرمت های دیگر no را انتخاب کنه

  12. #12

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    سلام کد به این صورت است وعمل نمی کند
    20.jpg

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    نقل قول نوشته شده توسط majid44 مشاهده تاپیک
    سلام کد به این صورت است وعمل نمی کند
    20.jpg
    آقا مجید، یه غلط املایی داری که خطا گرفتی!
    خط اول کد بنده رو با کد خودت مطابقت بده On Error نه Don Error!

  14. #14

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    با سلام ببخشید من در کپی کردن کد شما D باقیمانده را پاک نکردم ولی باز هم جواب نگرفتم ومنظور شما را متوجه نشدم

  15. #15

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    نقل قول نوشته شده توسط majid44 مشاهده تاپیک
    با سلام ببخشید من در کپی کردن کد شما D باقیمانده را پاک نکردم ولی باز هم جواب نگرفتم ومنظور شما را متوجه نشدم
    دوست عزیز بهترین راه برای جستجوی پیشرفته یا فیلتر استفاده از کوئری است اول از جدول خود کوئری بسازید و شرط های خود را بذارید و و توی شرط ها آدرس فرم مربوطه را بدید و سورس فرم را کوئری بدید و از کوئری خود گزارش درست کنید و روی فرم یه دکمه بذارید و از ماکرو exportwithformating استفاده کنید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    فایل رو براتون فرستادم بررسی کنید

    خروجی از اکسس به اکسل با vba
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    سلام فایل ارسالی را بررسی کردم دست شما درد نکند . خیلی زحمت کشیدید (سپاسگزارم )

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: خروجی به اکسل از فرم فیلتر شده

    نقل قول نوشته شده توسط majid44 مشاهده تاپیک
    سلام فایل ارسالی را بررسی کردم دست شما درد نکند . خیلی زحمت کشیدید (سپاسگزارم )
    از اظهار لطفتون ممنونم
    کد ارائه شده در پست بالا هم اصلاح شد برای دوستانی که میخوان استفاده کنند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •