نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم کارکرد ربات

  1. #1

    عدم کارکرد ربات

    با سلام خدمت اساتید محترم ، بنده یک کد برای ربات تلگرام دارم ، سرور هاستم خارج از ایرانه ، ssl هم روی دامنه فعاله البته رایگانه ، وبهوک هم ست کردم ، ولی ربات هیچ کاری انجام نمیده ، میخواستم ببینم مشکل از کد که نیست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    <?php

    $update = file_get_contents("php://input");

    $update_array = json_decode($update, true); // JSON

    if( isset($update_array["message"]) ) {

    $text = $update_array["message"]["text"];
    $chat_id = $update_array["message"]["chat"]["id"];
    }

    //-------------------------------------

    $reply = "پیام شما: ". $GLOBALS['text'];
    $url = "https://api.telegram.org/bot" . "[bot-token]" . "/sendMessage";
    $post_params = [ 'chat_id' => $GLOBALS['chat_id'] , 'text' => $reply ];
    send_reply($url, $post_params);

    //-------------------------------------

    function send_reply($url, $post_params) {

    $cu = curl_init();
    curl_setopt($cu, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt($cu, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_params);
    curl_setopt($cu, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); // get result
    $result = curl_exec($cu);
    curl_close($cu);
    return $result;
    }

    ?>

  2. #2

    نقل قول: عدم کارکرد ربات

    البته توکن خودمو گذاشتم توی کد ، چند بار هم توکن عوض کردم دوباره وبهوک ست کردم ولی فایده ای نداشته

  3. #3

    نقل قول: عدم کارکرد ربات

    سلام

    کد شما قراره چیکار بکنه که انجام نمیده؟
    فقط در مورد وب هوک بگم که باید گواهینامه شما valid باشه اگر اینطور نیست یعنی از نوع self-signed می باشد حتما باید کلید عمومی خود را همراه با گواهینامه در مرحله setWebhook ارسال کنید. توضیحات بیشتر در لینک های زیر درج شده است.

    https://core.telegram.org/bots/self-signed

    https://core.telegram.org/bots/api#setwebhook

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •