نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش پیغام خالی بودن ادیت تکست در داخل خود کنترل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question نمایش پیغام خالی بودن ادیت تکست در داخل خود کنترل

    سلام وقت بخیر

    یک ادیت تکست بدین صورت داخل لایوت داریم :

        <EditText        android:id="@+id/txt_phoneNumber"
    android:layout_below="@+id/img_logo"
    android:layout_marginTop="80dp"
    android:layout_marginEnd="20dp"
    android:layout_marginStart="20dp"
    android:hint="شماره تماس خود را وارد کنید..."
    android:inputType="number"
    android:theme="@style/EditText_style_1"
    android:drawableStart="@drawable/icon_phone"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content" />


    با این استایل :
        <style name="EditText_style_1" parent="@android:style/Widget.EditText">

    <item name="android:textColor">#000000</item>
    <item name="colorControlActivated">#eb1700</item>
    <item name="colorControlNormal">#2c4989</item>
    <item name="android:textColorHint">#CCCCCC</item>
    </style>


    برای اینکه بیام محتویات این ادیت تکست رو چک کنم اومدم اینطورنوشتم :
    public boolean validate(String phoneNumber ) {        boolean valid = true;


    if (phoneNumber.isEmpty() || phoneNumber.length() < 11 || ! phoneNumber.startsWith("09") ) {
    txt_phoneNumber.setError(getString(R.string.error_ phoneNumber));
    txt_phoneNumber.setFocusable(true);
    valid = false;
    } else {
    txt_phoneNumber.setError(null);
    }




    return valid;
    }


    حالا همانطور که در تصویر زیر میبینید متاسفانه پیغام خطا به درستی نمایش نمیده :

    اما وقتی میام اون استایلی که بهش دادم رو پاک میکنم به درستی همانند تصویر زیر نمایش داده میشه.

    به نظرتون مشکل از کجاست؟
    در اینجا هم همین موضوع قبلا مطرح شده بود اما راه حلی وجود نداشت:
    https://stackoverflow.com/questions/...king-correctly

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: نمایش پیغام خالی بودن ادیت تکست در داخل خود کنترل

    برای حل مشکل اومدم
    بجای دستور زیر
     android:theme="@style/EditText_style_1"

    از دستور زیر استفاده کردم
    style="@style/EditText_style_1"


    در این حالت با موفقیت مشکلی که داشتم حل شد اما متاسفانه بعضی از رنگ هایی که داخل این استایل بود اصلا لحاظ نمیشد! من جمله textColorHint که مجبورشدم داخل خود لایوت تعریف کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : شنبه 20 مهر 1398 در 01:45 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 آبان 1395, 09:48 صبح
  2. سوال: مشکل با پیغام خطا بعد از آپلود کردن سایت
    نوشته شده توسط soft-c در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1393, 09:44 صبح
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1393, 00:31 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1392, 13:26 عصر
  5. سوال: پیغام ورود به سایت
    نوشته شده توسط thinkdiff در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 13 فروردین 1392, 13:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •