نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با دریافت اطلاعات با HttpClient

  1. #1

    مشکل با دریافت اطلاعات با HttpClient

    با سلام وقت بخیر
    من برای دریافت اطلاعات از دیتابیس با httpclient از کد زیر استفاده میکنم

                    using (var client = new HttpClient())                {
    using (var response = await client.GetAsync(url))
    {
    if (response.IsSuccessStatusCode)
    {
    var JsonString = await response.Content.ReadAsStringAsync();


    if (JsonString == "101")
    {
    MessageBox.Show("نام کاربری صحیح نمی باشد", "خطا");
    CheckUser = false;
    }
    else
    if (JsonString != "[]")
    {
    dynamic stuff = JsonConvert.DeserializeObject(JsonString);


    if (stuff == null)
    {
    MessageBox.Show("null ", "خطا");


    }
    else
    {
    List<ListOfTOR> ListOfTOR = new List<ListOfTOR>();
    datagridview1.DataSource = JsonConvert.DeserializeObject<ListOfTOR[]>(JsonString).ToList();
    CheckUser = true;
    }
    }
    else
    {
    datagridview1.DataSource = null;
    }
    }
    }
    }


    در iis تست کردم همه چیز خوبه ولی از وقتی دیتابیس بردم روی هاست اطلاعاتی که در بانک ثبت میشه با کد بالا قایل دریافت نیستند مگر اینکه در یک بروزر دستی url بزنم اطلاعات دریافت کنم و بعد با کد بالا در نرم افزار اطلاعات را نمایش بده.امیدوارم درست توضیح داده باشم اگه از دوستان کسی دلیلش میدونه لطفا راهنمایی کنید



    آدرس در متغییر url هست شبیه این کد:
    http://183.183.55.55/api/apiweb/getl...ate=1398/07/19

    این هم کد web api هست

            [HttpGet("getList")] 
    public IActionResult getList(int Id, string MDate, string Username,string Pass)
    {
    var ent = db.Tbl_Authorities.FirstOrDefault(e => e.Username == Username && e.Pass == Pass);
    if (ent != null)
    {

    var query = db.Tbl_Tickets.Where(x => x.CompanyCode == ent.CompanyCode && x.BranchCode == ent.Branch && x.IdProgram != 3 && x.IdServices == VId && x.MDate == VMDate).ToList();
    return new ObjectResult(query);


    }
    else
    {
    return this.Content("101", "application/json");
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 19 مهر 1398 در 17:18 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل با دریافت اطلاعات با HttpClient

    این آدرس http://183.183.55.55/api/apiweb/getl...ate=1398/07/19 در مرورگر شما جواب میده؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل با دریافت اطلاعات با HttpClient

    متاسفانه این ip که ایجا نوشتم صوری هست ولی با ip واقعی در مرورگر کاملا درست عمل می کنه فقط با کد در نرم افزار نمیشه یا باید اول در مرورگر یک با دستی با url اطلاعات دریافت کنم یا اینکه با 30 دقیقه تاخیر میتونم اطلاعات رو با کد دریافت کنم باز هم یاداور میشم این مشکل با اتصال به هاست پیش میاد نه لوکال

  4. #4

    نقل قول: مشکل با دریافت اطلاعات با HttpClient

    مشکل برطرف شد
    استفاده از using (var client = new HttpClient()) در جاهای مختلف برنامه باعث تاخیر 240 ثانیه می شد.

    راهنمایی کامل از آقای کامران سادین در لینک زیر.تشکر

    https://sadin.ir/Articles/Article/bi...ing-httpclient

تاپیک های مشابه

  1. کار نکردن putasync با httpclient
    نوشته شده توسط hamidi.sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 20 شهریور 1397, 12:32 عصر
  2. سوال: مشکل در تبدیل پاسخ Httpclient به رشته
    نوشته شده توسط hossein-khoshseyar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 12 مرداد 1397, 11:04 صبح
  3. مشکل httpclient
    نوشته شده توسط raha_jon در بخش Android Studio
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 29 تیر 1393, 21:31 عصر
  4. httpClient
    نوشته شده توسط mo_re_s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 23:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •